bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Четверта щорічна зустріч в межах проекту Open Business Space
29.12.2015

Ідея окремої події, яка б збирала власників та керівників і була майданчиком творення змін в бізнесі та суспільстві, виникла ще восени 2012 року. З того часу її учасниками стали близько 200 осіб з України, Казахстану, Ізраїлю, Молдови, Швейцарії. Проект не має грантових чи спонсорських коштів, тому відбувається за кошт самих учасників.

Працюючи над проектом, ми мали мрію започаткувати «Український Давос». Тому OPEN BUSINESS SPACE – це не лише «майданчик» для генерування ідей та пошуку рішень, але й можливість зустрічатися та співпрацювати на рівних, формувати нове бачення, яке може стати основою для наших дій та стратегії розвитку не тільки нашого бізнесу. Унікальність наших зустрічей в тому, що ми спільно творимо середовище, в основі якого довіра, відкритість і бажання розвитку, які дозволяють поглянути на звичні нам речі по-новому.

На тему наступної події нас наштовхнуло «давоське питання» 2008 року, тож будемо говорити про те, “Що ми маємо та можемо зробити, щоб наш світ і наш бізнес стали кращими в 2016 році?”

Традиційно, зустріч відбуватиметься у форматі OpenSpace (Відкритий Простір), який завдяки Гаррісону Оуену успішно використовують різні організації в світі. Фасилітувати Відкритий Простір будуть Владислава КАНЕВСЬКА і Тарас ТИМЧУК, які мають понад 15 років досвіду проведення Open Space як в Україні, так і за кордоном.  Як завжди, в кожного учасника буде можливість задати власне «гаряче» питання, а формат дозволить генерувати і «тестувати» ідеї без зайвих обмежень і «краваток». Одна із сесій відбудеться у форматі «лабораторії живого тестування».

Відкритому Простору передуватимуть дебати, покликані допомогти нам максимально сконцентруватися на зустрічі та глибше розглянути одне з «гострих» питань, які ми спільно згенеруємо. Модеруватиме дебати Михайло ТКАЧ, голова Львівського осередку Федерації дебатів України, тренер з дебатних технологій, суддя Чемпіонату України з дебатів, організатор міжнародного дебатного турніру “Lviv Open”.

«Програмний внесок» для одного/однієї учасника/учасниці складає 3 600 грн. та буде використаний на забезпечення трансферу, резерву конференційної зали, напоїв із смаколиками, виготовлення інформаційних, роздаткових, фото- та відеоматеріалів, адміністративних витрат на підготовку і проведення зустрічі. Питання побуту під час зустрічі, за бажанням, ви можете вирішити самостійно, або ми допоможемо зарезервувати проживання та/або харчування чи в Radisson Blu, чи в ін. оселі околиці на ваш вибір. 

Реєструйтеся на участь у зустрічі за посиланням

Надсилайте ваші запитання, коментарі, побажання на [email protected] або телефонуйте за 095 428 01 90, 067 866 42 89. 

Відслідковуйте підготовку зустрічі, знайомтесь з учасниками та партнерами на сторінці події у Facebook за https://www.facebook.com/events/165452087147950/.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.