bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ПРООН проведе другу публічну консультацію з вироблення державної інформаційної політики щодо ВПО
15.12.2015

23 грудня 2015 року в приміщенні коворкінг-центру «Щастя HUB» відбудеться друга публічна консультація на тему «Інтеграція переселенців: вироблення концепції державної інформаційної політики». 

З метою сприяння виробленню концепції державної інформаційної політики щодо інтеграції внутрішньо переміщених осіб в місцях їх нового проживання, Програма розвитку ООН в Україні проводить серію публічних та експертних заходів. Публічні заходи - консультації та презентації - дозволять залучити до обговорення та врахувати інтереси усіх стейкхолдерів: переселенців, представників приймаючих громад, організацій, що працюють з ВПО або у сфері розвитку соціальної згуртованості, ЗМІ, органів влади та місцевого самоврядування.

23 грудня 2015 року в приміщенні коворкінг-центру «Щастя HUB» відбудеться друга публічна консультація на тему «Інтеграція переселенців: вироблення концепції державної інформаційної політики».

Під час заходу заплановано представити напрацювання першої публічної консультації та експертних напрацювань щодо розробки концепції, а також обговорити наступне питання:

Які інформаційні повідомлення та  напрями  діяльності в сфері 
інформаційної політики  сприятимуть  інтеграції ВПО та підвищенню рівня  згуртованості  громад? 

До участі у дискусії запрошуються переселенці, представники приймаючих громад, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та органів влади, активісти, ЗМІ та інші.

Публічна консультація відбудеться 23 грудня з 12:00 до 16:30 у приміщенні коворкінг-центру «Щастя HUB» за адресою:  вул. Паньківська 14, м. Київ.  

Реєстрація учасників є обов’язковою (зареєструватися можна за цим посиланням).

Програма заходу за цим посиланням

Проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Основна мета проекту полягає у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок конфлікту на Донбасі. Проект реалізується в рамках зобов’язань Прем’єр-Міністра Японії Сіндзо Абе щодо надання допомоги Східній Україні, про що було оголошено на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2014 року. Загальна сума допомоги Японії за час незалежності України – понад 2,9 млрд доларів.

Контакти

Коментарі

Вікторія Діденко   3051 день тому   #  

Доброго дня! Скільки представників від однієї громади може подати заявку

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.