bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Мистецького утворення «Бодрая Корова» у Львові
08.12.2015

Мистецьке утворення «Бодрая Корова» – це арт-платформа, що об’єднує однодумців, яким небайдуже культурне життя рідного міста. Це потужний мистецький осередок спрямований на розвиток та популяризацію сучасного українського мистецтва у м. Хмельницькому та мистецьких утворень за його межами.



За 3 роки існування зорганізовано фестиваль сучасного мистецтва Cow Art Fst 14 та Cow Art Fst 15, серію літніх івентів Unregular Days, Stend Up шоу, джазові та навколоджазові вечори Jazz Hole. Є учасниками проекту Meridian Czernowitz “Мережа”.

11 грудня о 15:30 в «Першій Львівські Медіатеці» відбудеться презентація МУ «Бодрая Корова», під час якої ви зможете дізнатись, чи легко відновити культурне обличчя міста, як влаштувати масштабну незалежну подію у форматі фестивалю та про плани на майбутнє щодо поширення культури в маси.

Розказувати, що значить бути частиною митецького групування та знайомити з особливостями хмельницького андеграунду будуть співзасновники «Бодрої Корови» Ігор Прощук, Юрій Мокрота, Руслан Шиманський, художник та ілюстратор Сергій Школяр, саунд-продюсер Internet Sushi, нетиповий поет з Барселони Batacat та неодноразові учасники подій – Beeo і Venger.

Контакти

  • Мистецьке утворення «Бодрая Корова»
  • https://vk.com/event108863930

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.