bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

PROFFSTORE HACKATHON — хакатон 1001 людини
30.11.2015

Proffstore Hackathon проходитиме під девізом «FEEL FREEDOM». Організатори впевнені, що свобода реалізовувати свої божевільні та нестандартні ідеї - ключ до появи рішень здатних перевернути світ з ніг на голову.

Девіз визначив і формат цього хакатону. Найбільш волелюбний хакатон не матиме рамок і обмежень за тематикою, він буде безкоштовним, а найголовніше - він буде цікавим кожному гостю, навіть якщо він не програміст. В рамках хакатону можна буде послухати гуру маркетингу, дизайну та розробки ІТ технологій.

Хакатон відбуватиметься в популярному київському креативному кластері «Арт-завод Платформа». Це місце для розвитку творчості, бізнесу, самореалізації та яскравого дозвілля. Тут підтримують всіх інноваторів, які прагнуть вкладати сили в розвиток IT індустрії. Кластер створює перспективний IT центр і активно підтримує ініціативи у цій сфері.

Proffstore Hackathon збере розробників, дизайнерів, маркетологів і всі компанії, які прагнуть щось створювати та змінювати за допомогою новітніх IT рішень. Не менш +1000 ініціативних професіоналів будуть трудитися 24 години, щоб видати щось абсолютно нове і не банальне.

Proffstore Hackathon дасть можливість перевірити свою ідею на міцність, проявити себе в нестандартних умовах, познайомитися із цікавими людьми, знайти однодумців, створити команду, зробити те, що дійсно подобається і виграти цінні призи!

Беріть участь у наймасштабнішому хакатоні в Європі!

Реєстрація учасників: http://hackathon.proffstore.com/

Подія у соцмережах: https://www.facebook.com/events/892727894157350/

Сторінка організатора: https://www.facebook.com/proffstorehack/timeline

Місце проведення: арт-завод Платформа, ул. Беломорська, 1

Організатори:

Proffstore - міжнародна фріланс-біржа. Місія проекту - створення професійної спільноти українських фрілансерів, здатної ефективно вирішувати проблеми, пов’язані з недостатнім розвитком ринку і відсутністю культури фрілансу в Україні.

Hackraft - організація, яка прагне створити майданчик для спілкування розробників, дизайнерів і всіх хто хоче долучиться до процесу створення нових продуктів вже сьогодні. Hackraft провів DOU Hackaton, який зібрав понад 1000 розробників і дизайнерів, а також SE2015 - найбільшу конференцію в Україні, яка об’єднала більше 4000 учасників. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.