bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентаційний тур книжки Маргарити Сурженко «Нове життя. Історії з Заходу на Схід»
27.11.2015

За підтримки Програми національних обмінів відбувається презентаційний тур книжки Маргарити Сурженко «Нове життя. Історії з Заходу на Схід».

Молода письменниця з Луганська (нині мешкає у Києві) Маргарита Сурженко рушає у подорож Україною з презентацією книжки «Нове життя. Історії з Заходу на Схід». Авторка відвідає 18 міст: від Луцька та Львова до Краматорська і Дружківки, де говоритиме з з читачами про людей «по цей» і «по той» бік війни.

29 листопада - Рівне

2 грудня - Київ

4 грудня - Кривий Ріг

7 грудня - Запоріжжя

10 грудня - Тернопіль

11 грудня - Вінниця

14 грудня - Одеса

15 грудня - Дніпропетровськ

16 грудня - Харків

17 грудня - Слов’янськ

18 грудня - Краматорськ, Дружківка

19 грудня - Костянтинівка, Артемівськ

Книжка Маргарити Сурженко «Нове життя. Історії з Заходу на Схід» – це спроба зрозуміти тих, хто опинився по той бік фронту й захотів там лишитися. Які мотиви і які ідеали? Яка любов і яка ненависть? Адже відчуття і почуття в усіх однакові. Адже кожен вміє відрізнити зло від добра. Але завжди хтось опиняється по той бік, а хтось – по цей.

Маргарита Сурженко народилася у Луганську. З раннього віку почала писати і не раз запитувала себе: «Чому ми живемо в Україні, а розмовляємо російською мовою?».Переїхавши у 2006 році до Києва на навчання, дівчина зрозуміла, що знайшла своє улюблене місто. Та доля подарувала їй невеличке випробування, яке пізніше стало джерелом натхнення для написання нових творів. У 2012 році Маргарита повернулася до Луганська й була свідком подій, які почали загострюватись навесні 2014 року. Влітку покинула місто, побувала в Кривому Розі, Луцьку, Києві, селі Головно на Волині. Усі ці події надихнули на написання її першої книжки «АТО. Історії зі Сходу на Захід», яку видала Літературна агенція «Discursus». «Нове життя» – друга книжка письменниці.

Контакти

Коментарі

Ілона Бондаревська   3063 дні тому   #  

Шановна, пані Юлію! Чи має автор можливість дарувати книги на бібліотеки? У системі маємо 22бібліотеки і дуже хотіли б мати у своїх фондах книжки Маргарити Сурженко «Нове життя. Історії з Заходу на Схід». З повагою директор КЗ" Новобузька ЦБС" Ілона Бондаревська т. 0975610746

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.