bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Творимо зміни в освіті разом: зустріч ініціатив неформальної освіти
03.11.2015

22 листопада в Києві відбудеться робоча зустріч ініціатив неформальної освіти, громадських активістів та Міністерства освіти України.

На сьогодні в країні формується активне середовище активістів неформальної освіти, яке пропонує готові рішення проблем цієї сфери. Важливо, щоб  ці ініціативи перетворювалися в успішні проекти, співпрцювали між собою, з бізнесом та владою. Адже саме через співпрацю зусилля можуть бути ефектинішими.

Головним завданням зустрічі є налагодження контактів, визначення сфер співпраці та конкретних проектів/кроків, які можливо втілити вже зараз.

До участі запрошуються команди освітніх громадських організацій, представники ініціатив неформальної освіти, громадські активісти, освітяни, бізнес та влада.

У програмі зустрічі запланована розмова з Інною Совсун, заступником Міністра освіти України про тенденції в роботі Міністерства і можливі напрями співпаці, а також фасилітаційні сесії для напрацювання робочих кроків після зустрічі.  

Час: 10.00-17.00.

Місце проведення: Київ,  T shaped crew coworking, проспект Червонозоряний, 56.  

Організатор: Центр інноваційної освіти “Про.Світ”  

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму та сплатити організаційний внесок  - 100 грн.

Кінцевий термін реєстрації: 12 листопада, 22.00.

Долучайтеся до змін в освіті вже сьогодні! Освіта – це майбутнє, формуймо ж разом нову якість освіти, а відтак – нову якість майбутнього!

Контакти

  • Центр інноваційної освіти “Про.Світ”
  • +3 8 050 370 9966
  • www.facebook.com/tshapedcrew/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.