bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: 100 фільмів за 100 хвилин, народні театри, Жива бібліотека, урбаністичний хакатон
09.10.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку різноманітних подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, розповідайте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

8-11 жовтня 2015 року – всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин 2015» з’являється разом із багряним листям, першими холодами та передчуттям близькості зими. Вже четвертий рік поспіль із тисяч однохвилинних фільмів вибираємо «однохвилинну сотню», яка покликана відновити енергію.

Читати більше…

9-11 жовтня 2015 року – нове німецьке кіно показуватиме кінотеатр «Київ». Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Читати більше…

9-11 жовтня 2015 року –  у Музеї історії Києва відбудеться Міжнародний фестиваль народних театрів і аматорського мистецтва JoyFest – унікальний фестивальний майданчик в Україні. Щороку восени на фестивалі збираються народні театральні колективи, а також молоді художники й фотографи з різних регіонів України та різних куточків світу. У програмі фестивалю радості JoyFest – вистави, фото та художні виставки, майстер-класи, кінопокази.

Читати більше…

10 жовтня 2015 року – зустріч «Жива бібліотека» – унікальний формат спілкування, у якому книгами є люди, а читачами – гості. На цих зустрічах ви почуєте історії людей, які приїхали з Донбасу та Криму. Вони готові поділитися своїми спогадами і «сюжетами» зі свого життя. Можливо, саме спілкування з ними допоможе зруйнувати стереотипи про «переселенців», які сформувалися в суспільстві.

Читати більше…

10-11 жовтня 2015 року – в межах «Школи образу та доказу» Київського бієнале 2015 режисер Сергій Лозниця прочитає лекційний міні-курс про свою роботу в документальному кіно. Як відображати історичні події в кіно? Які проблеми при цьому виникають? Як фільм співвідноситься з тим, що відбулося в реальності? Як ставитися до архіву? Про ці та інші питання Сергій Лозниця говоритиме на прикладі власних документальних фільмів.

Читити більше…

10-11 жовтня 2015 року – Фестиваль китайської культури. Китай – це поєднання стародавньої історії та передових інновацій. Саме тому свій четвертий фестиваль народів світу ТРЦ «Атмосфера» присвятив Піднебесній. У програмі фестивалю: бойові майстер-класи та презентації вчень, лекції провідних китаєзнавців та мандрівників, кінозал, національний фудкорт, зона з дитячими майстер-класами, чемпіонат із пінг-понгу для любителів, територія настільних ігор, майстер-класи з каліграфії, мовні курси, виставка живопису та багато іншого.

Читати більше…

10-11 жовтня 2015 року – інформаційно-просвітницький урок у межах Зоологічної школи вихідного дня для дітей віком від 7 до 14 років. у Київському зоопарку. В програмі уроку: оглядова екскурсія колекції представників родини Псових Київського зоопарку; теоретичні відомості про цих тварин; набуття практичних знань по утримуванню та особливостям поведінки сторожових, мисливських і декоративних собак.

Читати більше…

Вінниця

9-11 жовтня 2015 року – Перший Всеукраїнський Форум вимушених переселенців-студентів об’єднає 30 молодіжних лідерів серед студентів-переселенців із усієї України і пройде 9-11 жовтня у Вінниці. Впродовж трьох днів студенти отримають безцінний досвід від провідних громадський діячів України та разом напрацюють Дорожню карту «Вирішення проблем студентів-переселенців».

Читати більше…

10 жовтня 2015 року – забіг, ініційований людьми у білих халатах. Медики хочуть привернути увагу спільноти до необхідності створення дитячого паліативного відділення на Вінниччині.

Читати більше...

10-11 жовтня 2015 року – Фестиваль психологічних практик. Це можливість зорієнтуватися у сучасному просторі напрямків психології та особистісного зростання, познайомитися з різноманітними тренінговими програмами, авторськими методиками, практиками особистісного розвитку та самовдосконалення.

Читати більше…  

10-11 жовтня 2015 року – хакатон «Вінниця – розумне місто». Організатори заходу запрошують ІТ-фахівців, громадських діячів і просто небайдужих до розвитку свого міста жителів. Лейтмотивом стане створення проектів для розвитку Вінниці як «розумного міста», із застосуванням сервісів і мобільних додатків.

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.