bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Івано-Франківську презентують кращі практики роботи з переселенцями
09.10.2015

25 листопада в Івано-Франківську відбудеться стратегічна зустріч з презентацією кращих практик роботи з внутрішньо переміщеними особами в Прикарпатті, впроваджених у 2015 році.

До участі у заході запрошуються ініціативні групи, волонтерські та громадські організації, благодійні фонди, представники органів місцевого самоврядування та міжнародні інституції, що безпосередньо працюють з ВПО та сприяють діалогу та примиренню в регіонах Україні.

Організаційну підтримку заходу надає Громадська організація «Д.О.М.48.24», що об’єднує активних та креативних людей які бігли від війни в пошуках дому, і хочуть побудувати його в Івано-Франківську.

Головними гостями заходу стануть:

 - Сергій Решетов, Експерт Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні;

 - Карлос Мурад’ян, вірменський режисер та засновник громадської ініціативи «ForumTheatre» в Єревані;

 - Мирослав Грінберг, Голова Правління Київського освітнього центру «Простір толерантності».

Також у якості гостей виступлять учасники Інтеграційного табору для громадських діячів та переміщених активістів з Донбасу та Криму, який проходитиме в Івано-Франківську з 25 по 28 листопаду 2015 року.

Для участі у заході громадські діячі мають подати презентації своєї роботи з внутрішньо переміщеними особами в форматі PowerPoint та змістовний опис діяльності за 2015 рік на електронну пошту: [email protected]. Дедлайн - 20 листопада 2015 року.

Кращі практики роботи з ВПО, які будуть презентовані підчас стратегічної зустрічі, увійдуть до навчального посібника «Чи бачили ви Буратіно?». Також посібник включатиме ефективні технології щодо розвінчання міфів й руйнування стереотипів по відношенню до ВПО та аналітичний звіт за результатами дослідження стереотипів про вимушених переселенців в Україні.Посібник «Чи бачили ви Буратіно?» буде підготовлено Літературним угрупованням «СТАН» спільно з ініціативою «Культурний діалог»за підтримки фонду National Endowment for Democracy та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

Ігор Гуцол   3103 дні тому   #  

Доброго дня. Сьогодні так і не додзвонився ні по одному з номерів. З ким можна поспілкуватися про участь?

  •   Пiдписатися на новi
Омельченко Валерія   3102 дні тому   #  

Доброго дня, пане Ігоре. Спробуйте, будь ласка, ще раз зателефонувати за вказаними контактами. Пані Олеся відповіла нам сьогодні за (067) 340-56-86 та назвала ще один номер: 0990458198. Якщо Вам все ж не вдасться налаштувати зворотній зв'язок, Ви можете залишити свої контакти у коментарях, і пані Олеся з Вами зв'яжеться.
Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Гуцол   3087 днів тому   #  

Буду дуже вдячний якщо зв'яжетеся зі мною за номером 0504383080 так як додзвонитися так і не зміг ні по одному з номерів вказаних тут

  •   Пiдписатися на новi
Олеся Архіпова   3086 днів тому   #  

Сьогодні я вам телефоную, і немає зв'язку, містика якась.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000795661487 - мій профіль в фб
[email protected] - пошта!
я буду дуже рада відповісти на всі питання

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.