bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита лекція про захист переписки, веб-сайтів та баз даних
30.09.2015

7 жовтня 2015 року о 19.00 у рамках Школи цифрової безпеки відбудеться лекція Дмітрія Віталієва на тему: «Сучасна цифрова безпека: від захисту переписки – до захисту веб-сайтів та баз даних»

Засновники Школи цифрової безпеки – eQualit.ie (Канада) і «Інтерньюз-Україна» мають честь і приємність запросити Вас 7 жовтня 2015 року (середа) з 19.00 до 20.30 на лекцію Дмітрія Віталієва, директора eQualit.ie (Монреаль, Канада).  
 
Дмітрій Віталієв є незалежним консультантом в галузі прав людини та незалежних медіа, зокрема спеціалізується на інформаційній безпеці. Він очолював та брав участь у місіях з інформаційної безпеки у понад 30 країнах світу. Автор нещодавно опублікованої книги під назвою «Цифрова безпека та конфіденційність для захисників прав людини» (Digital Security and Privacy for Human rights Defenders) та низки публікацій у виданнях технічного спрямування, проживає в місті Монреаль, Канада.

Під час лекції Дмітрій розкаже про основні організації та сервіси, які доступні правозахисникам, журналістам та  громадським активістам у сфері цифрової безпеки станом на 2015 рік. 

Місце проведення: офіс «Інтерньюз-Україна» (м. Київ, вул. Ризька 15) 

Для того, щоб подати заявку на участь у тренінгу, заповніть, будь ласка, анкету за цим посиланням до 02 жовтня.

Кількість місць обмежена!

Контакти

  • Інтерньюз Україна
  • Віталіна Комар
  • [email protected]
  • 095 523 58 39

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.