bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історично - спортивно - інтелектуальна гра «КВЕСТ-ZP-2015»
12.06.2015

21 червня 2015 р. об 10:00 год. на території міста Запоріжжя  відбудеться історично - спортивно – інтелектуальна гра «КВЕСТ-ZP-2015» у рамках проекту «Розвиток студентського самоврядування в ВНЗ Півдня та Сходу України в контексті демократичних перетворень» при підтримці Посольства США в Україні. 

Організатори: Запорізька міська молодіжна громадська організація «СТЕП», Студентське самоврядування Запорізької державної інженерної академії, Міська молодіжна рада при Запорізькій міській раді.

Мета: залучення молоді м. Запоріжжя до сумісного активного та здорового способу життя в поєднанні з патріотичним вихованням та розвитком любові до рідного краю, організація інтелектуального відпочинку та формуровання позитивної мотивації для розвитку динамічної активності молоді.

Короткий опис заходу:

Усі молодіжні команди збираються в зазначеному місці, де ознайомляться з правилами гри та отримають карту і логічні завдання. Після успішного виконання завданнь, команди надаються координати наступної точки, яку вони повинні знайти з допомогою головоломки з історії чи знання території міста.

Пройшовши усі станції, випробування, учасники потрапляють на фініш, де на них чекають організатори, які фіксують час проходження гри, за яким визначають переможця. В заключній частині заходу команди збираються для оголошення результатів.

Кількість учасників в команді 6 чоловік.

Для участі необхідно до 18 червня 2015 р. зареєструвати команду за посиланням

або за номером тел. +380661923855

Після реєстрації учасники отримають детальну інвормацію щодо гри.

Поспішайте кількість команд обмежена!!!!

На переможців чекають цінні призи.

Участь безкоштовна.

Контактна особа: Мальцева Вікторія, номер телефону +380661923855.

Контакти

  • Мальцева Вікторія
  •  +380661923855

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.