bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радіо-марафон «НАТО-Quest» завершиться грандіозною вечіркою: запрошуються всі
27.04.2015

Фундація прав людини (www.uhrf.org) та Стильне Радіо «Перець FM» (stilnoe.fm) за підтримки Посольства Литовської Республіки та Центру інформації та документації НАТО в Україні запрошують відсвяткувати фінал безпрецедентного радіо-марафону «НАТО-Quest» на грандіозній вечірці, що відбудеться 24 травня у нічному клубі SkyBar, Arena City. Початок о 20.00. Інформаційний партнер заходу – Ресурсний центр ГУРТ.

Хочете бути там?

Зареєструйтеся та стежте за новинами у групі Фундації в соціальні мережі Facebook! Долучайтеся до найяскравішої події весни!

Для того, щоб потрапити на вечірку, Вам потрібно:

1. Роздрукувати квиток, що знаходиться у прикріплених документах до цього повідомлення.

2. Зареєструватися у групі Фундації в соціальні мережі Facebook, знайти перший пост із назвою «NАТО PARTY!!! GET READY!!!», під ним у коментарях написати своє прізвище, ім’я та місто.

Виконавши ці прості дії, Ви автоматично потрапите до списку гостей! Організатори обов’язково зв’яжуться з Вами!

Про НАТО-Quest

Кожної неділі з 11:00 до 12:00 в ефірі Стильного радіо «Перець FM» ведучі ставлять каверзні запитання щодо діяльності Північно-Атлантичного Альянсу і визначають, наскільки слухачі розуміють, чим займається НАТО!

Переможця визначить Посол Литовської Республіки в Україні в прямому ефірі 24 травня шляхом випадкового вибору конверта з прізвищем учасника. Переможець отримає можливість потрапити в Брюссель у штаб-квартиру НАТО.

Для участі в розіграші слухайте Стильне радіо «Перець ФМ», відповідайте на запитання ведучих, а 24 травня у відповідь на телефонний дзвінок скажіть: «ХОЧУ в штаб-квартиру НАТО». Орієнтовно поїздка в штаб-квартиру НАТО запланована на середину вересня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.