bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Морква клуб запрошує на відкриття кінопоказів 2015
28.01.2015

1 лютого, неділя о 17:00 - «Корабель, що уплив»

Опис: Стилізований мультфільм в диснеївському стилі за бестселером Річарда Едамс про сім’ю кроликів, що шукають безпечне місце для життя. По дорозі вони зустрічають багато небезпек. Чудовий музичний супровід Анджели Морлей і Малькома Вільямсона.
 
8 лютого неділю о 18:00 - «Усвідомлюючи зв'язок» 
Опис: Чи можна вести процвітаючий, цікавий, сучасний спосіб життя, і при цьому порядний, раціональний зі співчуттям? Так, це можливо!
 
У документальному фільмі «Усвідомлюючи зв’язок» люди, що займаються абсолютно різними занятями - з області фермерства, спорту, кулінарії, політики, літератури, медицини, материнства - розповідають про захоплюючий способі життя, де харчування здоровою і смачної їжею поєднується з вирішенням світових проблем, з якими стикається сьогодні людство.
 
Цей 30-хвилинний фільм насичений інформацією про користь веганства і рослинного раціону харчування, поданої в легкій і приємній манері. У фільмі використані пісні всесвітньо відомих хіп-хоп музикантів-веганів: Promoe зі Швеції (пісня «Long Distance Runner”) і Jah Sun із США (пісня «No Bones, No Blood»).
 
15 лютого, неділя о 18:00 - «Веган Кохання. Романтична історія»
Опис: Хапай веггі бургери і соєві латте і айда на перегляд 100% зеленої романтичної комедії! Історія розгортається після того як Алекс розійшовся з колишньою, котра ним маніпулювала, і його друг режисер, пропонує зробити документальний фільм, щоб знайти йому нову подругу. Алекс неохоче погоджується, але на цей раз Алекс хоче, знайти дівчину вегана, як він, в надії, що вона буде більш “прийнятним” партнером. 
Після кожної невдалої  спроби в свою чергу, їх проста місія швидко перетворюється у веселу пародію, яка змушує Алекса переосмислити свій підхід до життя, любові і тофу.
 
22 лютого, неділя о 18:00 - «Товстий, хворий і майже мертвий»
Опис: Документальний фільм “Товстий, хворий і майже мертвий” - сорокарічному австралійському бізнесменові Джо Кросу, який важив 150 кг, лікарі поставили вердикт, що жити йому залишилося недовго. Але Джо прийняв досить несподіване рішення - він викинув всі свої таблетки, які приймав останні 8 років, купив собі соковижималку і відправився в подорож по США. Тепер він має намір протягом двох місяців пити виключно свіжовичавлені соки з овочів і фруктів. Він сподівається, що це допоможе йому повернути стрункість і здоров’я. Джо запросив із собою відеооператора, який буде знімати його подорож.

Вхід вільний! 
Захопи з собою смаколики!
 
М.Мінська, вул. Тимошенко 18 
(Школа англ мови Be smart)
 
Телефон координатора кінопоказів
(093 733 42 28 Артем)
 
 
 
натиснути щоб збільшити
https://sites.google.com/a/morkva-club.org.ua/mclub/novini-m-klub/vidkrittakinopokaziv2015/unnamed.jpg
 

ПРИХОДЬ ТА ЗАПРОСИ ДРУЗІВ!

  https://www.facebook.com/events/629828417146772https://vk.com/watership

 

#МоркваКлуб #MorkvaClub #vegan #vegetarian #Веган
   #кіно #кіноклуб 

Контакти

  • 093 733 42 28
  •  Артем

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.