bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: вечори французького кіно, міктоаркваріум, рок-хіти, запальний свінг
23.01.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

23 січня 2015 року – «класика по п‘ятницях»: концерт до дня народження Моцарта. У програмі: увертюри до опер «Викрадення із Сераля», «Милосердя Тіта»; квартет фа-мажор для гобоя, скрипки, альта та віолончелі. А також на вас чекають музичні подарунки Моцарту до його Дня народження.

Читати більше…

23-25 січня 2015 року – ретроспектива фільмів Олів’є Ассаяса йтиме у кінотеатрі «Київ». У рамках щорічного фестивалю «Вечори французького кіно», Французький інститут в Україні пропонує познайомитися або знову переглянути найкращі роботи режисера.

Читати більше…

23-25 січня 2015 року –  музичний фестиваль «Mood to swing» в «Carribean Club».  фестиваль свінгової музики, танців і культури. Він спрямований як на любителів танців, так і на цінителів джазу, котрі люблять посидіти і поринути головою в солодку гру духових інструментів.

Читати більше…

24 січня 2015 року – кінопоказ фільмів «Lives of the Artists» та «Lives Of The Artists: Follow Me Down» в арт-просторі Mezzanine. Вхід вільний.

Читати більше…

24-25 січня 2015 року – ніч французького кіно пройде в кінотеатрі «Кінопанорама», протягом якої покажуть фільми «Кохання з перешкодами», «Випадковий роман», «Кохання з ризиком для життя», «Два дні в Парижі».

Читати більше…

24-25 січня 2015 року – «Уїк-енд в опері» Palau de la Mu’sica Catalana представляє оперу К. Глюка «Орфей та Еврідіка» за участі легендарних La Fura del Baus та Orquesta bandArt та оперу «Чарівна флейта» В. А. Моцарта  Виконується італійською мовою без перекладу.

Читати більше…

Львів

23 січня 2015 року – перше засідання клубу Speakembroidery Club.  Новий клуб – правжній експеримент, адже зустрічі мають на меті об’єднати практику розмовної англійської з вишиванням хрестиком. Кураторка клубу розповість про цей новий трендовий світовий рух і відкриє новий погляд на традиційне українське заняття, і все це англійською мовою. Участь безкоштовна.

Читати більше…

23-25 січня 2015 року – виставка мікроакваріумів. Клуб акваріумістів проводить п’яту виставку-конкурс мікроакваріумів. Вхід вільний.

Читати більше…

24 січня 2015 року – концерт «Рок хіти». Ви почуєте рок хіти у виконанні камерної групи симфонічного оркестру «résonance» та презентацію нової програми «green tour». Репертуар групи «résonance»  це не просто рок-музика, це твори, які вже давно увійшли в золотий фонд людства, музика, яка була створена талановитими музикантами.

Читати більше…

24-25 січня 2015 року – вечірній кіноклуб Львова. Тематика заходу: «Нова хвиля» - французьке кіно 60-х років. Покази відбуватимуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Читати більше…

24-25 січня 2015 року – Різдвяна виставка «Ой прийдуть до тебе три празники в гості». Кожен зможе зануритися в атмосферу традиційної різдвяної хати. Ці традиції настільки глибокі в нашій свідомості, що ні життя у великому місті, ні сучасні технології, ні нова музика не здатні їх витіснити.

Читати більше…

25 січня 2015 року – 32 сонати Людвіга ван Бетховена у концертному залі імені Людкевича. Виконуює Етелла Чуприк – фортепіано.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

Ольга Іванова   3375 днів тому   #  

Цікаво-цікаво! А якщо ви цікавитеся французькою мовою, завітайте сюди: http://znoclub.com/frantsuzka-mova.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.