bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: художні виставки, арт-проекти, Новорічне місто, ковзанка
24.12.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

25-28 грудня 2014 року - проект «А4. Кулькова ручка». Організатори розширюють чуттєву територію. Вони запросили в проект відомих українських композиторів і українських письменників. І, як завжди, неймовірні пригоди думки і форми тієї ж кулькової ручки з тим же папером від професійних художників.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - виставка пастелей Ганни Ярмолюк та авторських ляльок українських лялькарів. Зима, весна, літо, осінь, і знову зима .... йдуть низкою незалежно від наших пристрастей і побажань, зливаючись в єдиному потоці життя і розпадаючись на фрагменти спогадів. Спочатку здається, що ти ніколи нічого не забудеш, але старі зарубки стираються, утворюються нові, і тільки пори року все так же змінюють один одного.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - відбудеться виставка «Референдум про вихід зі складу людства». В арт-центрі Closer кураторська група «Худрада» презентує виставку, назва якої викликала великий інтерес  у культурного кола столиці.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року – в Dymchuk Gallery відкриється персональна виставка Миколи Маценко «Гербарій», що представляє художньо-природні замітки автора про стан довкілля України.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - Новорічне місто на арт-заводі «Платформа». Арт-завод «Платформа» подарує вам приємну атмосферу новорічних свят! Відвідувачі зможуть помилуватися виставкою крижаних фігур «Заморожені сни», в експозиції якої буде 30 шедеврів, та інсталяцією на новорічну тему в Арт-домі. Всього в споруді Міста використають не менше 20 тонн снігу і брил льоду.

Читати більше...

Львів

26 грудня 2014 року - виставка «Львів очима молоді 2014». Вона не обмежує молодих митців в технічних засобах вираження, а дає можливість творчого пошуку. В рамках виставки відбудеться аукціон, гроші з якого перерахують постраждалим в зоні АТО. Виставка – прекрасна можливість відчути себе і дати почути себе іншим.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - виставка «СВОЄ/ЧУЖЕ. Про що мовчать музейні пам`ятки», що показує трансформацію музейних колекцій Львова під впливом воєн, революцій та інших суспільних потрясінь й умови формування культурного, зокрема, музейного, ландшафту Львова - міста, яке впродовж XX ст. багаторазово змінювало державну приналежність.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - проект «Zavtra». Виставка фотожурналіста Віктора Гурняка та експозиція етнографічного матеріалу, зібраного у трьох містах України - Києві, Львові, Харкові - в перші дні громадських протестів Євромайдану ще до сутичок на вул. Грушевського.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - Шлях Сніговика від Миколая до Різдва. Різдвяний проект для дорослих та дітей. В програму входить: інтерактивна лекція на тему «Зима в живописі», відео-ролик «Образ снігової баби» в малюнках різних періодів, різних країн та художників, вікторина з пазлами, майстер-клас «Розписування сніговичка на кулі», майстер-клас «Різдвяна листівка».

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - мандрівна виставка «Обличчя свободи. Майдан». Виставка «Обличчя Свободи. Майдан» мандрує Україною разом із ХІ Мандрівним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA, що триває в Україні від жовтня по грудень. Виставка уже встигла побувати і за кордоном – у Лондоні, Берліні, Нью-Йорку.

Читати більше...

26-28 грудня 2014 року - фотовиставка «Posedarje 2014».  Фотозвіт про українсько-хорватський пленер в Поседар’ї, Хорватія. Учасники: Олесь Дзиндра, Влодко Кауфман, Наталка Шимін, Михайло Барабаш, Тереза Барабаш. Організатори: ГО «Українсько-хорватська співпраця «Біла Хорватія», Музей ідей, Інститут археології ЛНУ ім. І. Франка.

Читати більше...

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

Ольга Іванова   3384 дні тому   #  

Цікаво! Я вже чула, що через надмірні канікули в Києві планували розважальну програму для школярів: http://znoclub.com/novyny/611-u-kievi-mozhut-buti-dodatkovi-vimusheni-kanikuli.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.