bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представництво ЄС в Україні запрошує вінничан долучитись до інфокампанії «Будуймо Європу в Україні»
12.12.2014

16 грудня 2014 року Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує всіх охочих відвідати інформаційно-розважальну акцію «ЄВРОковзанка» або ж стати учасником тренінгу з висвітлення європейської тематики.

Вінничани запрошуються на:

Що?     Тренінг «Поточні відносини ЄС-Україна: на що насамперед звертати увагу журналістам»

Коли?  з 14.00 до 16.00

Де?       Вінницький прес-клуб, вул. Соборна, 69 (перший поверх) ТПП

Тренінг з висвітлення європейської тематики буде корисним для вінницьких журналістів, медіа та громадських активістів, студентів, викладачів та всіх зацікавлених тематикою української євроінтеграції. Учасники тренінгу отримають додаткові знання та навички для більш цікавого та коректного висвітлення питань європейської інтеграції. Тренером виступить Анатолій Марциновський - головний редактор сайту www.mediafreedomwatch.org, який займається моніторингом стану свободи слова в країнах Східного партнерства; експерт з європейської тематики, оглядач газети “Газета по-українськи” (www.gazeta.ua), багаторічний автор та редактор інформаційних матеріалів Представництва ЄС в Україні.

Що?    Інформаційно-розважальна акція «ЄВРОковзанка»

Коли?  з 16.00 до 17.30

Де?      Льодова Арена в ТРЦ «Мегамолл», вул. 600-річчя, 17

ЄВРОковзанка – це альтернативний спосіб проведення освітніх заходів на європейську тематику, який покликаний збільшити інтерес українців до питань євроінтеграції. До участі запрошуються усі охочі вінничани, які бажають поєднати корисне з приємним: взяти участь у вікторині на знання фактів про ЄС та долучитись до веселого і патріотичного флешмобу на ковзанах. Вікторина, з якої розпочнеться захід, це можливість покращити свої знання з історії ЄС та підживити інтерес до глибшого вивчення матеріалів, пов’язаних з євроінтеграцією України. Після інформаційного старту акції, всіх присутніх чекатиме катання на ковзанах та виконання флешмобу під керівництвом ведучого та діджея. На завершення, учасники зможуть сфотографуватись та отримати світлину на згадку про захід. Участь у «ЄВРОковзанці» безкоштовна.  

Візит та заплановані заходи відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.