bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна лекція «Висвітлення у ЗМІ основ ненасильницького опору» (Київ)
14.11.2014

Завтра, 15 листопада, політичний аналітик Дмитро Потєхін прочитає публічну лекцію для журналістів «Висвітлення у ЗМІ основ ненасильницького опору».

Експерт розкаже про найпоширеніші міфи щодо ненасильницького опору, про те, як влаштовані режими окупації та рухи протесту. На історичних прикладах опору окупаційним режимам розкаже, що може бути застосоване в українських умовах. А також поділиться думками щодо того, де захована смерть путінізму.

Запрошуємо журналістів, громадських активістів, працівників публічної сфери, студентів та всіх бажаючих.

Захід відбудеться 15 листопада, у суботу, о 13:00 за адресою: м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 12, офіс 203 (ст.м. Тараса Шевченка). Вхід – безкоштовний, але з обов’язковою попередньою реєстрацією через онлайн-форму за посиланням

По завершенню публічної лекції відбудеться презентація порталу NGO.DONETSK.UA та оголошення конкурсу відео матеріалів присвячених проблемам мешканців регіону. Журналісти зможуть отримати грошові призи за матеріали, які стосуються Сходу України та допомагають розвінчувати стереотипи про регіон і його мешканців. 

Про лектора: Дмитро Потєхін, політичний аналітик, працював в посольстві Японії в Україні; організовував онлайн-мовлення Громадського радіо в 2001 році; під час Помаранчевої революції 2004 року координував найбільший проект забезпечення чесних виборів; тренував активістів ненасильницького спротиву в багатьох країнах світу; 7 серпня 2014 року потрапив у полон в Донецьку, де впродовж 48 діб «Міністерство государствєнной бєзопасності ДНР» намагалось (безуспішно) схилити Дмитра до співпраці. В 2008 році опублікував колонку, в якій виклав критичну важливість Криму для збереження влади Кремлем. У 2010 році опублікував попередження про небезпеки визнання Януковича президентом. Магістр Міжнародних відносин. Вчився в Києві, Будапешті, Пало Альто.

Публічна лекція Дмитра Потєхіна – перший захід проекту для журналістів «Розвиток незалежних медіа на Сході України». Проект реалізовує «Донецький інститут інформації» разом з фондом ІЗОЛЯЦІЯ за інформаційної підтримки порталу NGO.DONETSK.UA.

Контактна особа: 066 270 17 13 (Катерина)

Контакти

  • Контактна особа
  • 066 270 17 13 (Катерина)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.