bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: кінофестивалі, виставки, Хеллоуін, зомбі-парад, семінари, speaking club
27.10.2014

 Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

 Київ

31 жовтня – 2 листопада 2014 року - EscapeQuest - нова інтелектуальна гра для компанії друзів. Нова трендова розвага Європи, Америки та Азії тепер і в Києві! Команду з 2-4 осіб закривають в кімнаті, повної різних загадок, головоломок. Завдання - вибратися з кімнати за 60 хвилин. Учасникам необхідно, працюючи в команді, шукати підказки, задіявши логічне мислення, винахідливість і кмітливість. 

Читати більше...

1 листопада 2014 року - English speaking club.  Це безумно цікавий захід для тих, хто любить, вчить чи говорить англійською! Поговоримо на тему: "Social networks.Your life online".

Читати більше...

31 жовтня – 2 листопада 2014 року - PinchukArtCentre представить виставку 21-го номінанта на Премію Future Generation Art Prize 2014 - першого глобального міжнародного конкурсу для молодих художників віком до 35 років, заснованого Фондом Віктора Пінчука в 2009 році. В рамках виставки будуть представлені нові роботи, що демонструють найактуальніші художні позиції молодого покоління художників, які були відібрані за результатом третього конкурсу Премії.

Читати більше...

31 жовтня - 2 листопада 2014 року - Австрійський культурний форум та Центр сучасного мистецтва М17 запрошують на персональну виставку живопису австрійського художника Ганса Сиса "Екстаз достовірності".

Читати більше...

31 жовтня – 2 листопада 2014 року - Ukrainian Art Week.  ВІЗУАЛІЗАЦІЯ - це тема цьогорічного ювілейного Ukrainian Art Week, який пройде в Центральному Будинку Художників. Сьогодні, як ніколи люди хочуть бачити щасливе майбутнє. Всі втомилися від війни, страждань, невіри, корупції та брехні. Від нашої віри залежить наш завтрашній день. Візуалізація наших думок допоможе наблизити нас до щасливого майбутнього. Активна позиція художників надихнула їх на створення нових творів. Пророкуючи майбутнє, художники візуалізують в творах наші очікування і сьогодення.

Читати більше...

31 жовтня – 2 листопада  2014 року - відбудеться 44-й Кінофестиваль "Молодість". Це одна з найбільших кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної Асоціації Кінопродюсерів (FIAPF). У рамках Міжнародного конкурсу буде представлено: 64 фільми (студентські, короткометражні і повнометражні), 31 короткометражна стрічка у рамках національного конкурсу,8 дитячих стрічок у рамках програми "Молодість - дітям", 18 кінофільмів Міжнародного конкурсу SUNNY BUNNY та 94 фільми поза конкурсної програми.

Читати більше...

1 листопада 2014 рік - на великій сцені Національної Консерваторії відбудеться завершальний урочистий концерт Міжнародного музичного табору «Діти Сходу та Заходу разом». Талановиті маленькі віртуози продемонструють все, чого навчилися за час перебування в таборі під керівництвом Констанції Фортунато (США) - відомого диригента та педагога з музики із майже 40-річним стажем, що працює на теренах Східної Європи та Сполучених Штатів Америки. 

Читати більше... 

2 листопада 2014 рік о 18:00 - концерт Lege Artis Quartet із Києва

Читати більше...

Львів

31 жовтня 2014 - 1 листопада 2014 - Феміністичні ініціативи Львові. Свобода. Рівність. Солідарність. "Феміністичні ініціативи Львові" - це культурно-просвітницький проект, який покликаний працювати над піднесенням жіночої самосвідомості та гендерною просвітою. В рамках нашої ініціативи ми прагнемо сформувати спільноту, обізнану щодо проблем гендеру та мотивувати львів'ян(ок) до громадської активності.

Читати більше...

31 жовтня – 2 листопада 2014 року - фотопроект Е97, присвячений Криму. Групова виставка «Е97» представляє фото-проекти художників створені до подій 2014 року на території Криму. Роботи відображають глибоко мистецький погляд на простір Криму, апелюють до внутрішніх образів і почуттів.

Читати більше...

31 жовтня – 2 листопада 2014 року - XI Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays UA». Цьогорічна головна тема фестивалю Docudays UA – «Ідеорупція», основне прагнення якої осягнути масштаби корупції в Україні та світі, показати, як солідарність звичайних людей може протистояти ідеорупції.

Читати більше...

Дніпропетровськ

1 листопада 2014 року – Зомбі-Парад вулицями Дніпропетровська. Запрошуються всі бажаючі.

Читати більше...

31 жовтня 2014 року - Третій благодійний дніпропетровський джем-фест "Блюз За Україну" збирає небайдужих на допомогу українським військовим.

Читати більше...

31 жовтня 2014 року - Negroni Halloween Party. Хочеш дізнатися містичну таємницю червоно-помаранчевого напою? Що спільного між графом Дракула і графом Каміло Негроні? Хто насправді створив легендарний коктейль? Яку таємницю приховує рецепт коктейлю Negroni? Ми підготувалися до Negroni halloween party, а ти?

Читати більше...

1 листопада 2014 року - Страх-2.  Як уникнути вигоряння? Як хоча б мінімізувати збиток від нього? Як не дозволити вигоряти іншим волонтерам? Про це та інше - спецсемінар Максима Чечота.

Читати більше...

1-2 листопада 2014 року - запрошуємо всіх відзначити наймасштабнішу подію осені - свято Halloween.  На Вас чекає: атракціон «веселий екзорцист», творчі майстер-класи з виготовлення тематичних атрибутів, фотосесія з чарівними монстрами на ходулях, конкурс на кращу сім'ю кажанів, безкоштовний аквагрим в стилі Halloween та багато іншого.

Читати більше...

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.