bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Культурно-просвітницький проект «Відкрий Україну» в Краматорську та Слов’янську
28.10.2014

На початку листопада  в Краматорську та Слов’янську  Донецької області стартує проект «Відкрий Україну», в рамках якого заплановано проведення серії безкоштовних майстер-класів із традиційних українських ремесел та семінарів з «форум-театру» для переселенців і мешканців міст.

Майстер-класи з традиційних народних ремесел  розраховані для дітей та дорослих. За допомогою майстрів учасники навчаться традиційному витинанству, освоють техніку вишивання  українських орнаментів, навчаться робити ляльки-мотанки, домашні обереги,  українські віночки та прикраси,  та багато іншого.

В кожному місті буде проведено 2  семінари з форум-театру. Учасники семінарів  разом із досвідченими тренерами стануть «акторами». За допомогою різних вправ, ігр, театральних практик, вони навчаться виявляти себе, ділитися своїми почуттями, емоціями і думками, обговорювати суспільно важливі проблеми і покажуть своє бачення України.  В кінці семінару, учасники  разом з тренерами  розроблять постановки, які  будуть показані  в Краматорську, Слов’янську та у Львові,  з метою  публічного обговорення суспільних процесів.

План проекту:

Листопад 2014 року –майстер-класи із традиційних ремесел, семінари  та виступи форум-театру  у м. Краматорськ.

Грудень 2014 року – майстер-класи із традиційних ремесел, семінари та виступи  форум-театру у м. Слов’янськ.

Січень 2015 року – Візит до Львова, виступи учасників  форум-театру з Краматорська та Слов’янська, спільний майсер-клас форум-театру  з львів’янами, публічні обговорення. Візити до інституцій та організацій.

Проект реалізується ДМО «Фонд соціального розвитку  «Наше майбутнє», у партнерстві з КМГО «Фонд розвитку громад»,  за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Якщо Ви хочете долучитися до проекту у якості партнера або стати учасником майстер-класу у своєму місті - звертайтесь за контактами:

+38 099 931 79 06 -Владислава Крижна 

+38 099 028 999 -Анна Гладка

[email protected]

http://on.fb.me/1p2NMo5

https://vk.com/theatreaction 

 

Контакти

  • +38 099 931 79 06
  • Владислава Крижна
  • +38 099 028 999
  • Анна Гладка
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.