bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вулична хода, графіті та відкриття Інформаційного центру ЄС в Миколаєві
24.09.2014

26 вересня 2014 року співробітники Представництва Європейського Союзу в Україні відвідають Миколаїв з офіційним візитом. О 13.00 на базі Чорноморського державного університету ім. Петра Могили відбудеться офіційне відкриття Інформаційного центру Європейського Союзу, по завершенні якого студенти організованою ходою, з прапорами ЄС та України, пройдуть центом міста. Завершальною частиною акції стане вуличний арт-перформанс - створення графіті на тему «Вікно в Європу». О 15.00 за участі Представництва ЄС, громадських організацій та активістів міста Миколаєва відбудеться круглий стіл «Угода про асоціацію: що це означає для мене?».  

В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» на базі ЧДУ ім. П.Могили буде відкрито Інформаційний центр Європейського Союзу. Мета Центру – поширення інформації про ЄС та його політику, надання допомоги університетам та дослідницьким центрам, сприяння участі студентів у дебатах з європейських питань, отриманні стипендій тощо. Під час відкриття Центру інформації ЄС прес-аташе Представництва ЄС в Україні Давід Стулік обговорить із студентами роль Європейського Союзу у деескалації конфлікту в Україні.

По завершенні церемонії відкриття, студенти організованою ходою пройдуть вулицею Адміральською до площі міста з прапорами України та Європейського Союзу, запрошуючи людей відвідати новий Інформаційний центр. Хода завершиться на площі міста біля графіті з малюнком на тему «Вікно в Європу», який створять для Миколаєва запрошені вуличні художники Роман Димний та В’ячеслав Балабаєв.

Також о 15.00 у ресторані «Старгородъ» (вул.Спортивна, 9) за ініціативи громадських організацій та активістів міста Миколаєва відбудеться круглий на тему «Угода про асоціацію: що це означає для мене?». Під час засідання круглого столу обговорюватимуться різні питання стосовно змісту та імплементації Угоди про асоціацію з ЄС.

Усі охочі запрошуються на:

Що? Відкриття Інформаційного центру ЄС , вулична хода студентів, створення графіті, круглий стіл

Коли26 вересня 2014 року (п’ятниця) з 13.00 до 16.30

Де? м. Миколаїв, Чорноморський держаний університет ім. Петра Могили, центральна площа міста, ресторан «Старгородъ» (вул. Спортивна, 9)

Чому? Усі охочі отримають можливість:

-          дізнатись про новий Інформаційний центр ЄС

-          поставити запитання експертам з Представництва ЄС

-          дізнатись більше про інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»

-          ознайомитися з довідковими публікаціями  та  інформаційними матеріалами на європейську тематику

-          взяти участь у ході та сфотографуватись на пам’ять біля «європейського» графіті на площі міста

-          долучитися до круглого столу з питань євроінтеграції

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року по всій Україні. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.