bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестиваль татуювання, дні Грузії, виставки благодійні заходи, львівська кава, handmade
19.09.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Київ

20 вересня - Українсько-грузинський фестиваль "Свої. Україна + Грузія", всі кошти від якого підуть на благодійні цілі: допомога постраждалим солдатам АТО і дітям з території бойових дій.

Читати більше...

19-21 вересня  - Тиждень Грузії на Арт-пікніку Фролової. Якщо кожен день, як свято, значить, ти в Грузії. Якщо ти не можеш бути зараз в Грузії, але дуже хочеться свята, приходь на АРТ-ПІКНІК Слави Фролової - тут гостює Тиждень Грузії.

Читати більше...

20-21 вересня - на Арт-пікніку Фролової в дитячий зоні "Піксель ТВ" пройдуть різноманітні заняття з дітьми

Читати більше... 

20 вересня - квартирник Інни Колос у Painthouse

Читати більше... 

21 вересня - квартирникThe DOOX у Painthouse

Читати більше... 


Львів


19-21 вересня - Мультимедійна виставка “Минуле у “цифрі”: місто, історія та цифрові технології”. Виставка про цифрову історію – це масштабний проект, який є презентацією та проміжним підсумком цифрових проектів Центру, що пов’язують міську історію, візуальні матеріали та цифрові технології.

Читати більше...

19 вересня - Oktober Fest Opening. Oktoberfest - найбільший пивний фестиваль у світі. У великих шатрах проводяться гуляння, співи, народні танці, розіграші. Всі відвідувачі, а це близько 6 млн. чол., одягнені у національні баварські костюми. А також величезна кількість пива у кухлях, баварських ковбасок та інших національних страв. Фестиваль проводять з 1810 року, а тривалість його 16 днів.

Читати більше...

18-21 вересня -  Lady & Teddy - фестиваль Ляльковий світ 2014. Вже шостий рік, як Ляльковий світ оселився у Львові. Організатори пропонують своїм глядачам оглянути й при бажанні придбати ексклюзивні твори ручної роботи.

Читати більше...

18-21 вересня - арт-проект «Make coffee. Not war». Проект допомоги співвітчизникам, які втратили рідних в зоні АТО. Мистецький формат «На каву до Львова» поєднають із соціальною складовою. Кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку та зможе долучитися до створення величезного кавового панно «Make coffee. Not war».

Читати більше...

Дніпропетровськ

19-21 вересня - Міні-виставка «Designer today» в «Невідомому Петровському». Назва говорить сама за себе. Міні-виставка представляє роботи двох дизайнерів Євгенія Петльова і Дмитра Тура (Ukrainian Riot Clothing і TURworks), які одні з багатьох небайдужих висловлюють свою думку за допомогою графічних зображень, насичених сенсом, іронією та власною позицією на те, що відбувається в країні. Ще один голос на користь цілісності України, ще один погляд на громадську позицію.

Читати більше...

19-21 вересня - Виставка Катерини Селяніної «I love animals». Це перша персональна виставка молодої дніпропетровської художниці, на якій вона презентує те, що створила у власній студії-майстерні впродовж останніх трьох років. Майстриня присвятила свою експозицію Всесвітньому дню захисту тварин.

Читати більше...

21 вересня 2014 року - Музика проти війни! Благодійний концерт. Частина коштів із проданих білетів та всі кошти, що зберуть у спеціальні скриньки, підуть на допомогу бійцям, котрі знаходяться в зоні АТО. На сцені: Інший Погляд, MENTAL GAMES, The FLOODS, AION, AndyWay, Багіра Ожеховська, Ірина Лохвицька, Даша Бабеуш, Емілія Довженко.

Читати більше...

Запоріжжя

18 вересня 2014 року - благодійна мистецька акція пам’яті героїв АТО «Єдина країна – разом до перемоги». Концерт майстрів обласної філармонії та самодіяльних колективів Запоріжжя. Презентація фотовистваки «Героїка».

Читати більше...

20-21 вересня 2014 року - I love Handmade: Подарунки осені. Тут ви зможете знайти найтепліші і незвичайні подарунки ручної роботи: скрапбукінг, керамічні букети, прикраси, обереги на рік Конячки, новорічні іграшки та ялинковий декор, декор для дому, домашню випічку та шоколад за власними рецептами, теплі в'язані іграшки, мило ручної роботи і найкрасивіший домашній декор.

Читати більше...

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.