bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрацію на Перший «ECO-Hackathon» відкрито!
18.09.2014

11-12 жовтня 2014 рокуу Вас є реальна можливість за допомогою IT-розробки зробити Україну та світ значно чистіше та краще!

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ запрошує соціально активну молодь, програмістів, розробників, стартаперів об’єднатись в коворкінгу міста Львова «Betaplace» на хакатоні IT-проектів екологічної тематики.

«ECO-Hackathon» націлений на пошук інноваційних IT-рішень в сфері захисту навколишнього середовища та підтримку стартапів на ранній стадії розвитку.

В перший день кваліфіковані ментори допомагатимуть учасникам у формуванні ідей та планів розробки їх проектів; наприкінці 2-х днів максимально готові до подальшого доопрацювання та реалізації стартапи потраплять до відомого на всю країну конкурсу-гранту«EcoNation».

Для учасників екологічного хакатону організатори приготували безліч приємних сюрпризів тематичний розподіл проектів (земля, вода, повітря, вогонь), конкурси на кращий смайл та selfie, цінні подарунки від партнерів, а головне, проект переможців гарантовано потрапляє у фінал конкурсу «EcoNation» в листопаді, де позмагається за грошовий приз!

До участі в хакатоні вже зараз приєднуються винахідники, інженери, вчені, фахівці IT-сфери, стартапери та екологи. «ECO-Hackathon» - це перш за все корисне дозвілля та професійна практика, тож не проґавте можливості опанувати навички створення та впровадження власного проекту!

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням!

Дата та місце: 11-12.10.2014, м. Львів, вул. Олени Степанівни,49а.

Початок о 10:00.

Детальна програма буде оприлюднена 01.10.2014.

Організатором заходу виступає Міжнародний благодійний фонд Гарних справ за підтримки Львівської міської ради.

Додаткова інформація за телефоном 093 978 44 24 або поштою [email protected] (Анастасія).

Контакти

  • «Betaplace»
  • м. Львів
  • вул. Олени Степанівни
  • 49а
  • м. (093)9784424 Анастасія Бунь

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.