bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція благодійного збору вторсировини «Надія є!»
08.09.2014

Громадська ініціатива «Друге життя: подвійний добрий вчинок» та Всеукраїнська громадська організація «Зробимо Україну чистою!» проводить унікальну акцію, що покликана одночасно допомогти дітям із зони АТО, школам сходу України та покращити стан довкілля.

Запрошуємо долучитися до  акції «Надія є!». Ми проводимо благодійний збір вторинної сировини (макулатури та пластикових пляшок).

За виручені кошти буде закуплено оргтехніку, надано допомогу школам сходу України та надана допомога дітям із зони АТО. Таким чином, не витрачаючи кошти, кияни можуть допомогти школярам сходу України та покращити довкілля.

Цей проект орієнтований на виховання культури споживання та популяризацію вторинної переробки ресурсів та волонтерського руху України.

З 22 вересня по жовтня 2014 року партнери акції організовують у себе прийом вторинної сировини (макулатури, пластикових пляшок). Для цього необхідно проінформувати  учнів, співробітників, сусідів, щоб вони принесли макулатуру та пластикові пляшки  та організувати їх зберігання протягом дня (зазвичай машина забирає з 8.30 до 15.00).

Контакти

  • Андрій Хрутьба
  • 044 38-41-911
  • 093 60-00-895

Коментарі

Дана Кушплер   3504 дні тому   #  

а в якому місті/містах проходитиме ця акція?

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3504 дні тому   #  

Дана, доброго ранку! Щодо Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за вказаними у матеріалі контактами

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.