bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестивалі, виставки, пікнік, благодійні акції
29.08.2014

 Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

 Київ

29-30 серпня 2014 року - Зберемо дітей до школи. Благодійна акція. Збір речей для дітей Сходу, які через війну опинилися у тяжкому становищі.

Читати більше...

29-31 серпня 2014 року - Виставка 3D живопису в ТРЦ «Мармелад». В три рази більше вражень! Поспішаємо повідомити вам: додані нові експонати, картини стали більш об'ємними - за рахунок нових конструктивних рішень, ви зможете записатися на майстер-класи та інші активності!

Читати більше...

29-31 серпня 2014 року - Арт-пікнік на ВДНХ. АРТ-ПІКНІК Слави Фролової. Це унікальний культурно-соціальний проект, який дає можливість безкоштовного, але цікавого і корисного дозвілля для всіх бажаючих.

Читати більше...

29-31 серпня 2014 року - Виставка «Ренесанс: епоха геніїв» в «A-Gallery». Завдяки інноваційним технологіям вперше в єдиному виставковому просторі будуть зібрані образи найбільш значних шедеврів десяти найвідоміших Майстрів епохи Відродження. Ці картини, що знаходяться в численних музеях різних країн світу постануть перед глядачем у вигляді мультимедійної постановки, що складається з епізодів, кожен з яких присвячений творчості одного з геніїв Ренесансу.

Читати більше...

30 серпня 2014 року - Київському Палаці Спорту відбудеться одне з наймасштабніших брейк-данс шоу світу -  BURN BATTLE SCHOOL за участю найкращих брейк-дансерів України, США, Франції, Британії, Швеції, Польщі та інших країн світу

Читати більше...

30 серпня 2014 року - у Painthouse квартирник The doox. Етно рок колектив, що відроджує та популяризує українську культуру, традицію та музику. Астрально-містична суміш народних духових інструментів, електроніки, гітари та чаруючого жіночого голосу.

Читати більше... 

 

 Запоріжжя

29-31 серпня 2014 року - Виставка Володимира Гуліча «Оксамитовий сезон». Володимир Гуліч - гордість і тремтіння художнього світу Запоріжжя представить роботи 2014-го року. Нове, яскраве, позамежне.

Читати більше...

29 серпня 2014 року - Концерт на підтримку Андрія Лободи. Як ви знаєте, в цей день у нас мав відбутися акустичний концерт Андрія. Через погіршення здоров'я Андрій Лобода виступити не зможе, але його підтримають своїм виступом такі групи: "Крапка", Валентин Терлецький ("Декаданс"),"Хорта", Speedway , Vita, Diana Mess.

Читати більше...

29-31 серпня 2014 року - Майдан: Початок Незалежності. Запорізький обласний краєзнавчий музей запрошує відвідати головну виставку 2014 року - "Майдан - Початок Незалежності". На виставці представлені десятки експонатів, зібраних на київському та запорізькому Майданах і яскраво характеризують події, що сколихнули країну наприкінці 2013 - початку 2014 рр.

Читати більше...

Львів

29 серпня – 7 вересня 2014 року - Тиждень актуального мистецтва 2014. "Ментальні Війни" - тема п’ятого Тижня актуального мистецтва. Під час фестивалю українські та іноземні митці осмислюватимуть складні проблеми, ситуації, події що генеруються та вкорінюються у нас в результаті війни Дійсного та Ментального. У програмі «Тижня»: авторські та кураторські проекти, інсталяції, об’єкти, лекції, панельні дискусії, майстер-класи з критики мистецтва.

Читати більше...

30-31 серпня 2014 року - Гаражний розпродаж для підтримки українських воїнів.  Аукціон лотів від зірок шоу-бізнесу, кошти з якого буде витрачено на потреби військових в зоні АТО. Гаражний розпродаж в підтримку військовим в зоні АТО повертається!. В програмі заходу : аукціон лотів від зірок шоу-бізнесу, інтерактиви, розпродаж оригінальних й корисних речей, майстер-класи та багато іншого.

Читати більше...

Дніпропетровськ

29-31 серпня 2014 року - Фотопроект #ДнепрЗаМир у ТРЦ «Grand Plaza». Кожен справжній українець останніми місяцями усією душею переживає за все те, що відбувається на сході України. Кожне українське серце щодня болить за хлопців, які загинули під час проведення АТО. Найменше, що ми можемо зробити — це висловити свою небайдужість, підтримку та надію на те, що наші герої повернуться додому з перемогою, цілими та неушкодженими.

Читати більше...

28-31 серпня 2014 року - Міні-виставка «Designer today» в Неизвестном Петровском. Назва говорить сама за себе. Міні-виставка представляє роботи двох дизайнерів Євгенія Петльова і Дмитра Тура (Ukrainian Riot Clothing і TURworks), які одні з багатьох небайдужих висловлюють свою думку за допомогою графічних зображень, насичених сенсом, іронією та власною позицією на те, що відбувається в країні.

Читати більше...

30 серпня 2014 року - Всеукраїнський благодійний фестиваль фарб «Holiwood». Фестиваль фарб «Holiwood» - це гармонійне поєднання невтримного барвистого веселощів, всіляких активностей і музики!

Читати більше...

Підготувала Катерина Брошняк

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.