bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Бізнес-освіта: данина моді чи кар’єрна необхідність»
28.07.2014

 Незалежно від того, чи займаєтеся Ви власним бізнесом чи будуєте кар'єру в якості найманого працівника, Ви напевно іноді замислюєтеся над підвищенням своєї кваліфікації не найбільш поширеним шляхом – методом власних спроб і помилок – а за допомогою спеціалізованих навчальних програм. 

Різні навчальні заклади, від загальноосвітніх університетів до спеціалізованих бізнес-шкіл, а також різноманітні професійні асоціації, пропонують широкий спектр навчальних програм, які обіцяють своїм потенційним слухачам обов'язкове кар'єрне зростання, значне підвищення зарплати та інші блага.

Однак популярності також набувають альтернативні думки, які нещадно критикують формальну бізнес-освіту, звинувачуючи її у всіх проблемах сучасної світової економіки і фінансового сектора, і закликають не витрачати час даремно, приділивши його спілкуванню, самовдосконаленню та накопиченню особистого досвіду. 

Ми запрошуємо Вас на тематичну дискусію «Бізнес-освіта: данина моді чи кар'єрна необхідність» щоб спробувати розібратися в даній дилемі разом з нашими спікерами, які представлятимуть різні точки зору на дане питання. 

Наші спікери:
– Тетяна Кретова, представник IE Business School (Мадрид) по країнах СНД, президент JCI Ukraine в 2003-2004 рр., сенатор;
– Сергій Калинчук, засновник і директор Групи компаній «Ново тек», серійний підприємець; 
– Наталія Шталтовна, маркетолог, ТВ продюсер, менеджер рекламних агентств, випускниця програми Executive MBA Stockholm School of Economics.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/1446639458934339/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.