bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: кіно під відкритим небом, виставки, конкурс у зоопарку, танці, дитяча залізниця
11.07.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

 Київ

12 липня 2014 року – конкурс для фотохудожників

Київський зоопарк у суботу, 12 липня, відзначає День фотографа і запрошує взяти участь у професійному конкурсі. Усі бажаючі можуть взяти участь у фотоконкурсі «Тварини-довгожителі зоопарку». При наявності професійної фотокамери, з 10:00-17:00 вхід до зоопарку безкоштовний.

Читати більше… 

9 липня – 9 серпня 2014 року - виставка «Іліада» Євгена Равськогов Арт-центрі «Я Галерея». Новий проект Євгена Равського демонструє авторську інтерпретацію героїчного епосу давніх греків «Іліада». Щоправда, у стилі «нових старих майстрів», де ролі голових персонажів виконують не ясночолі елліни, а цілком сучасні образи – вуличні бійці у джинсах і камуфляжі. 

Читати більше… 

З 11 липня 2014 року  - В Dymchuk Gallery можна буде відвідати персональну виставку одеського художника Костянтина Скопцова. Цей одеський художник навряд чи добре знайомий київським шанувальникам сучасного мистецтва, попри це він є цікавою фігурою одеського образотворчого мистецтва. Його живопис і графіка сповнені символів і посилань. Сюжети його робіт навіяні стародавніми китайськими і японськими поетами.

Читати більше… 

10 – 24 липня року - виставка Олександра Бурлаки та Івана Мельничука «Острів».

 У своїй мистецькій практиці  Іван Мельничук та Олександр Бурлака здійснюють критичну рефлексію над тим, яким чином архітектурний спадок та пострадянський урбаністичний контекст трансформуються в нашій колективній пам’яті, вписуються в неї або стираються з неї.

Читати більше… 

11 – 20 липня 2014 року - «Нова Українська Мрія». У Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» в рамках щорічного арт-проекту Forbes Україна відбудетьсявиставка сучасного українського мистецтва «Нова Українська Мрія».

Читати більше… 

 13 липня 2014 року о 19:00 - в PinchukArtCentre відбудеться тематична екскурсія «Архітектура та утопія», присвячена розкриттю взаємин, що склалися у ХХ ст. між архітектурними спорудами та утопічними соціальними проектами. Цей історичний екскурс буде зроблено на базі матеріалу, який пропонують глядачу роботи Микити Кадана, Мартіна Кобе та Джулі Мерету.

Читати більше...

Субота та неділя - з 11.00 до 15.00 - Дитяча залізниця

Мала Південно-Західна залізниця була відкрита в 1953 р. на території нинішнього Сирецького парку, неподалік Бабиного Яру. Дорога довжиною 2,8 км прокладена по кільцю, в одному місці перетинає яр по віадук заввишки 20 м. Проїхатися по залізниці буде цікаво не тільки дітям, а й дорослим.

Читати більше…

14 липня 2014 року-Майстер-клас "Salsa Romantic Sunset"

Для тих, хто прагне почати тиждень із танців – у понеділок на вас чекають сальса і бачата.

Вечір розпочнеться в 19:30 майстер-класом по Salsa Romantica. В 20:30 розпочнеться майстер-клас для початківців з найніжнішого танцю в парі – Bachata. В проміжках часу між майстер-класами, всі бажаючі будуть танцювати.

Читати більше 

 

 

Львів

11-13 липня 2014 року - фестиваль «Ніч у Львові». Фестиваль розпочнеться в п’ятницю, 11 липня, о 19.30 години. Липневий фестиваль вперше відкриє жителям і туристам сакральний Львів. Родзинками цьогорічної «Ночі у Львові» будуть екскурсії найстарішими церквами Львова, маршрут чудотворними іконами Львова, нічні екскурсії львівськими дахами і велоекскурсія, яка закінчиться на світанку на Лисій горі – екскурсанти зустрінуть сонце з львівської етно-групою «Перекотиполе».

Читати більше…

11 липня 2014 року о 21:15- показ фільму Hawking. Для тих, хто хоче покращити англійську та гарно провести час - на галявині напроти університету Франка відбудеться показ фільму Hawking мовою оригіналу. Історія геніального вченого та сильної особистості - Стівена Хокінга, у виконанні Бенедикта Камбербетча. Беріть друзів, смаколики та засіб проти комарів!

Читати більше…      

18 червня  - 18 липня 2014 року - Виставка «Видатні письменники України», пл. Ринок (міська Ратуша)

Читати більше… 

20 червня- 13 липня 2014 року - Фотопроект «Ефіопія. Народ річки Омо» Романа Бурди Виставка складається із 25 великоформатних чорно-білих роздруків. Це фотографії, які принесли автору світову славу: пейзажі Ефіопії, звичаї та обряди місцевих людей, портрети. Багато світлин є унікальними, бо фіксують заборонені ритуали, знімати які тубільці дозволяють тільки йому.

Читати більше... 

 20 червня  - 18 липня 2014 року -  Виставка "Малярство" Богдана Сікотовського.  Богдан Сікотовській закінчив механіко-математичний факультет Національного університету ім. Івана Франка. Перша персональна виставка відбулася в 1991 р. Виставка у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського вже дев'ята за рахунком.

Читати більше... 

Рівне

12 липня 2014 року в торговельно розважальному центрі «Екватор» о  13:00 - Майстер-клас: Розпис кухонного приладдя з дерева, о 17:00 - Концерт дитячих талантів від творчого центру Art Life, о18:00 - Флешмоб "Музика миру" в рамках проекту "Liya Music Camp 2014" (головна сцена)

Читати більше... 

13 липня 2014 року в торговельно розважальному центрі «Екватор»  о 13:00 - Вистава лялькового театру "Веселі пригоди на лісовій галявині" (головна сцена),о 17:00 - Танцювальні майстер-класи - вчимося "качати" у стилі брейк данс разом із колективом Groove House 

Читати більше... 

 

12 липня 2014 року о 12:00 - Свято однієї із старих вулиць Рівного - ПОШТОВОЇ Свято однієї із старих вулиць Рівного - ПОШТОВОЇ організовують її мешканці у день Святих Петра і Павла - 12 липня.

Читати більше… 

Вінниця

12 – 13 липня 2014 року- чемпіонат України з авіамоделізму у Вінниці

Чемпіонат України з авіамодельного спорту відбудеться на аеродромі, що в районі старого аеропорту (на виїзді з Немирівського шосе). Власні моделі у повітрі продемонструють найкращі спортсмени з різних регіонів країни.

Читати більше… 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.