bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання для голів районних адміністрацій та міських голів Волинської області
28.05.2014

29 травня 2014 року об 11:00 у Волинській обласній державній адміністрації відбудеться зустріч - навчання для голів районних адміністрацій та міських голів Волинської області на тему «Розширення участі населення у вирішенні завдань соціально-економічного і культурного розвитку території».

Впродовж заходу для учасників розкриватимуться теоретичні питання:

1. Взаємодія громади та органів місцевого самоврядування, виконавчої влади у вирішенні питань місцевого значення. Проблеми та перспективи.

2. Органи самоорганізації населення як повноважні представники громад та складова системи місцевого самоврядування в умовах реформування місцевої влади.

3. Успішні практики співпраці органів самоорганізації населення та органів місцевого самоврядування. Досвід м. Вінниці.

4. Участь громадськості у формуванні та реалізації місцевої політики: стан та перспективи.

5. Створення необхідних умов для сталого та ефективного розвитку ОСН у Волинській області. Загальне обговорення механізмів та плану подальшої співпраці всіх учасників заходу.

            Також відбуватимуться тематичні засідання «Перспективи та можливості діяльності ОСН та партнерів на місцях у вирішенні проблемних питань локального значення», в рамках яких обговорюватимуться питання:

1. Підвищення якості житлово-комунальних послуг та благоустрою територій. Роль ОСНів.

2. Соціальне партнерство для вирішення місцевих проблем. Роль ОСНів.

3. Залучення додаткових фінансових та інших ресурсів як елемент ефективності та стабільності діяльності організації. 

До участі у зустрічі запрошені: Григорій Пустовіт- голова Волинської обласної державної адміністрації; Валентин Вітер – Голова Волинської обласної ради; Андрій Крупник - Голова Всеукраїнської Асоціації сприяння самоорганізації населення, член Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України; Андрій Рева - заступник Вінницького міського голови; Раїса Кучмук – директор Волинської обласної служби зайнятості; Ігор Дмитришин – заступник начальника Управління у справах сім’ї та молоді Волинської ОДА; Леонід Савчук – Директор Волинського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Петро Лавринюк – Президент Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив; голови районних державних адміністрацій та міських рад Волині та представники засобів масової інформації.

Запрошуємо усіх бажаючих стати учасником зустрічі 29 травня 2014 року об 11:00 сесійна зала Волинської обласної державної адміністрації.

Захід організовується Асоціацією підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення в рамках проекту «Новий якісний рівень діяльності ОСН у містах Волинської області», що отримав підтримку програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження» та координується Всеукраїнською асоціацією сприяння самоорганізації населення. Організаційна підтримка заходу: Волинська обласна державна адміністрація та Волинська обласна рада.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.