bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Міжнародна Карпатська школа етнодизайну
29.04.2014

Косівщина – один з найцікавіших етнографічних регіонів України, перлина гуцульського краю, яка споконвіку вабила до себе людей неповторною красою природи, багатою культурою та історичною спадщиною, розмаїттям мистецьких виробів і самобутністю горян. Своєрідність цього краю, краса його природних ландшафтів, багатий тваринний і рослинний світ, народні звичаї, традиційна побутова культура, народні ремесла та невичерпні багатства фольклору в усі часи приваблювали і приваблюють нині до себе численних туристів не лише з України, а й багатьох країн світу.

Регіональна благодійна організація «Центр громадських ініціатив» на Косівщині спільно з відділенням графічного дизайну Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв запрошує зацікавлених осіб до участі в роботі ІІІ Міжнародної Карпатської школи, яка присвячена питанням Етнодизайну.

Проведення даного заходу у рамках міжнародного інвестиційного проекту “Карпатська академія Етнодизайну” заплановано на 4-7 липня 2014 року в місті Косові Івано-Франківської області. Учасники Школи візьмуть участь у традиційних майстер-класах з різних жанрів декоративно-прикладного мистецтва; храмовому святі Івана-купала; відвідають обістя майстрів народної творчості, автентичні природні карпатські святилища тощо (програма роботи Школи уточнюється і буде надіслана учасникам після підтвердження участі у запланованих заходах).

Організатори Школи потурбуються про те, щоб слухачі мали можливість побувати в казковому Карпатському краю, відчути дихання гір, у вільний від навчання час полюбуватися чудовими гірськими пейзажами, послухати мелодії гуцульських музик, побачити й придбали унікальні вироби народних майстрів.

Участь в роботі школи є безкоштовною. Оргкомітет надасть консультації щодо проїзду до місця проведення, проживання та харчування учасників Школи, а також забезпечить інформаційними та методичними матеріалами. Анкети-заявки на участь у заході приймаються до 1 червня 2014 року (зразок додається).

Контакти: Регіональна благодійна органгізація “Центр громадських ініціатив”.

Микола Близнюк, (067 408 16 67);  Андрій Андрейканіч  (097 222 34 09).

Адреса:Майдан Незалежності 1/а, м.Косів, Івано-Франківська обл., 78600, Україна. Телефон/факс: (03478) 2-03-49. Е-mail: [email protected].

Контакти

  • Регіональна благодійна організація „Центр Громадських Ініціатив”
  • Микола Близнюк
  • (067 408 16 67)
  • [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.