bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецька тусовка “Zдибанkа” в Острозі
26.09.2013

4-5 жовтня в Острозькій академії відбудеться мистецька тусовка "Zдибанka". Для Вашої атракції працюватиме літературна сцена, виступатимуть молодіжні театри та старатимуться музиканти з різних міст

Програма заходу:

ТЕАТРАЛЬНА ЧАСТИНА:

- театральна лабораторія “ВідСутність” (м. Рівне) з виставою “Иллюзии” 
- перфоманс від режисера Молодіжного експериментального театру Рівного (рідніше - МЕТРу) Павла Осіпова.
- спеціальний виступ наших друзів - театру “Дивись”

МУЗИЧНА ЧАСТИНА

- Man-gust (м. Рівне)
- Марина Круть (м. Хмельницький)
- Оркестр яко Іжиця (м. Рівне)

ЛІТЕРАТУРНА СЦЕНА

- Любко Дереш із презентацією останніх творів.
- Мар’яна Максим’як: поезія, тренінгова зустріч на тему мистецтва відеопоезії,
а також
Макс Кривцов (м. Рівне), Антон Антонюк (м. Біла Церква), Ярослав Гадзінський, Михайло Жаржайло, Марта Мохнацька (м. Львів), Оксана Романів, Марк Оплачко (м. Рівне), Катерина Танчак (м. Івано-Франківськ), Богдан Боденчук (м. Київ), Заза Пауалішвілі (м. Київ) та Христина Халімонова (м. Київ). 

… та ще вагон цікавинок. 

Захід проходитиме в Культурно-мистецькому центрі НаУОА

Вартість квитка (2 дні) - 25 грн

Захід відбувається в рамках програми «Майстерня громадської активності»—це програма неформальної громадянської освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі. В рамках цієї програми молодь покращує життя своїх громад через невеликі проекти, отримуючи через них поштовхи для саморозвитку та нові «живі» знання. Ця програма релізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» (Україна) та спілкою «Genius Loci» (Польща) за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки MitOst e.V. та програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення в регіоні» – RITA, яка реалізується Фондом Освіта для демократії (Польща). Своїй інтенсивній та ефективній роботі протягом вже майже 6 років «Майстерня громадської активності» завдячує якісному співробітництву з постійними локальними партнерам в Україні – з Донецькою громадською організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь) та Хмельницьким обласним Центром молодіжних ініціатив, а також з громадською організацією To.pole (Краків, Польща).

 

Контакти

  • https://vk.com/zdybanka_ostroh

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.