bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громада та влада Вінниці розпочинають спільний проект по відновленню парку «Дружби народів»
14.05.2013

У Вінниці стартуватиме новий соціальний проект, направлений на збереження та відновлення парку «Дружби народів», що знаходиться по вулиці 30-річчя Перемоги. Сьогодення вимагає від громади більш дбалого ставлення до організації місць свого відпочинку, створення сприятливих умов для розвитку активних видів діяльності, пов’язаних з відновленням фізичного та духовного стану людини. Саме таким місцем відпочинку та відновлення є міський парк культури та відпочинку «Дружби народів», який сьогодні є найбільшим у місті Вінниця, має гарне географічне розташування, озеро та заліснені території.

Однак, усе це потребує сталої роботи по відновленню інфраструктури, створенню нових об’єктів, які будуть доповнювати одне одного та сприяти якісному відпочинку різних соціальних та вікових груп.

З цією метою ми просимо вас, шановні вінничани, вносити свої пропозиції щодо об’єктів та напрямків розвитку парку, облаштування місць відпочинку для дітей, молоді та старшого покоління, а головне, - ми сподіваємось на безпосередню активну участь самих вінничан у процесі створення гарного простору для відпочинку. Саме ваша активність дасть змогу максимально врахувати усі цікаві пропозиції для провадження їх у парку відпочинку.

Прийом заявок та пропозицій щодо розвитку парку та своєї активної участі буде здійснюватись до 15 червня 2013 року через:

  1. Скриньку для пропозицій, яка буде розміщена біля адміністрації парку «Дружби народів»;
  2. Волонтерів, які працюватимуть 1-2 рази на тиждень по територій парку, здійснюючи соціологічне дослідження та збір пропозицій від постійних відвідувачів парку;
  3. Електронну почту: [email protected]
  4. За почтовою адресою: БФ «Подільська громада», А/С 8009, 21050, м. Вінниця, Україна.
  5. За телефонами: 066-705-52-44, 0432-0000000

Детальну інформацію про заплановані заходи та стан справ можна дізнатись на сайті: vmr.gov.ua, gromada.vn.ua або myvin.com.ua

Коментарі

Сергій Мар'янчук   3991 день тому   #  

За телефонами: 066-705-52-44, 0432-67-20-96

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.