bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

І Всеукраїнський Форум Соціальних Підприємців
04.03.2013

14 березня 2013 р. у м. Києві відбудеться І Всеукраїнський Форум Соціальних Підприємців.

Це захід, який вперше дозволить зібрати соціальних підприємців, щоб познайомитися і обговорити свої нагальні питання; представників влади і депутатського корпусу, щоб побачити підприємців, які поставили соціальні цілі вище за власне збагачення; освітян, щоб зрозуміти навчальні потреби соціального бізнесу; журналістів, щоб висвітлити інноваційні підходи розвитку громад.

Форум стане непересічною подією у царині розвитку соціального підприємництва та стане майданчиком для діалогу влади, бізнесу та громадськості. Тут будуть представлені кращий міжнародний та вітчизняний досвід, презентовано ресурси для започаткування та розвитку соціального бізнесу. Учасниками форуму стануть близько 100 представників органів місцевої влади, соціального бізнесу, громадських організацій, а також міжнародні та вітчизняні експерти з соціального підприємництва.

Для участі необхідно заповнити і надіслати заявку (у додатку) організаторам Форуму до 11 березня 2013 р. на адресу [email protected]. Кількість місць обмежена. Запрошення для учасників будуть надіслані 12 березня 2013р. Попередня програма Форуму додається.

Організатор Форуму: Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи».

Підтримка проекту Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», що виконується громадською організацією «Молодіжний центр з проблем трансформації соціальної сфери «СОЦІУМ-ХХІ», була здійснена Міжнародним фондом «Відродження» та Фондом Східна Європа за рахунок коштів, наданих ERSTEStiftung та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проект виконується в рамках програми «Розвиток соціального підприємництва в Україні», що є спільною ініціативою Британської Ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Василь Назарук
  • Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва “Соціальні ініціативи”
  • [email protected]
  • +380505492536

Коментарі

Василь Назарук   4041 день тому   #  

Колеги, фоторепортаж з Форуму можна переглянути на порталі http://socialbusiness.in.ua/

  •   Пiдписатися на новi
Василь Остапчук   4041 день тому   #  

Василю, спасибі. Сподобався форум,сайт і фото. Надіюсь що рух буде розвиватись. Для цього є багато факторів. І форум це підтвердив.
Звичайно що молодо, зелено. Але початок дуже обнадійливий.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4040 днів тому   #  

Дякую, Василю! Щоб щось обговорювати, потрібно було щось створити, і Форум став тим "предметом", який можна обговорювати і планувати ІІ Форум!

  •   Пiдписатися на новi
Василь Остапчук   4040 днів тому   #  

Василю, одним із направлень може бути студентські бізнес інкубатори і студентські інтелект клуби. Чи нема у вас знайомих керівників чи представників ВУЗів чи керівників студентського самоврядування які б хотіли мати можливості адаптації студентів до самостайної діяльності після навчання.
Є наробки. І хотілося б до цього підключити фонд "Відродження".
Крім того як що є хтось бажаючий створити почати модернізацію якого то села, чи сіл на основі кооперативу то готовий до співпраці.
Для цього є модель кооперативу, є змога організувати збут товарів через Інтернет бізнес комунікатор між містом і селом, виробниками і споживачами.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4039 днів тому   #  

Буду інформувати наших клієнтів про можливості, запропоновані вами.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.