bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією ВР України проводить круглий стіл
18.11.2011

7 грудня Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Верховної Ради України проводить круглий стіл на тему: «Здійснення конвенції Організації об’єднаних націй проти корупції – оцінка громадянського суспільства». Захід відбудеться з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Мета заходу: Обговорити з організаціями громадянського суспільства стан та перспективи дотримання та виконання Україною Конвенції ООН проти корупції.

До участі запрошуються представники організацій громадянського суспільства, які активно працюють у сфері боротьби з корупцією.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у слуханнях, будь ласка, заповніть форму заявки, яка міститься у додатку до листа, і надішліть її на адресу [email protected] до 14:00 години 20 листопада. Прохання також розповсюдити інформацію про круглий стіл та форму заявки серед усіх зацікавлених осіб.

Див. на сайті Комітету: Рішення Комітету з питань боротьби з організованою злочинність і корупцією про проведення у Комітеті засідання «круглого столу» на тему: „Здійснення Конвенції Організації Об’єднаних Націй проти корупції — оцінка громадянського суспільства”:

Остаточне рішення про запрошення до участі у «круглому столі» за результатами розгляду заявок прийматиме Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Верховної Ради.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.