bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття Центру навчаня, розвитку та відпочинку
29.08.2011

На презентацію центру буде запрошено більше 60 активістів із різних сфер діяльності:

  • громадських організацій
  • студентського самоврядування
  • малого бізнесу
  • державної служби 
  • шукачів свого місця та призначення у житті

На відкритті центру Ви зможете вільно поспілкуватися із успішними лідерами, які обов’язково завітають на це свято.

Програмою відкриття «Mosaica-training» передбачено короткі презентації успішних молодих людей, які розкажуть про своє ставлення до самоосвіти, поділяться секретами успіху та умотивують присутніх до всебічного розвитку. Зокрема, свої неформальні презентації готують:

Про необхідність всебічного розвитку і переваги участі у тренінгових курсах присутнім розкажуть засновники компанії – Олександра Скиба та Ірина Запотоцька, а також супер-гість, ім’я якого ви дізнаєтесь на відкритті.

Для тих, хто мріє швидко досягти кар’єрного росту буде цікавим виступ Ігоря Сахара, заступника генерального директора страхової компанії «Фенікс», який презентуватиме блок Професійно-ділового розвитку в «Mosaica-training».

Іван Кулько – політичний та громадський діяч, переможець «Молодіжного рейтингу року 2009» у номінації «Молодіжний лідер», що розповість про свій досвід соціально-політичної діяльності та про важливість навичок, які можна отримати відвідуючи тренінги соціально-політичного спрямування та практикуючи отримані навики щодня у своїй діяльності.

Відкриє завісу PR від лідера до організації Олександр Скрипченко, дипломований спеціаліст МВА, директор компанії “Seantes” та проекту “Студія політичного глузду”.

Крім того запрошені гості зможуть отримати міні-майтеркласи від тренерів «Mosaica-training». Вже сьогодні тренери готують нестандартні презентації своїх тренінгів: ігри, воркшопи, презентації. Серед тренерів-зірок нашої компанії Ви побачите Андрія Єременка, Олену Літвішко, Артема Стельмашова, Ірину Білик, Назарія Боярського, Людмилу Бойченко, Олександра Войцехівського, Миколу Маранчака, Миколу Ніколаєва та Артема Бобулєва. До того ж найактивніші й найкмітливіші учасники, які допомагатимуть нашим тренерам, отримають подарунки від «Mosaica-training».

Деталі на сайті: mosaica-training.com.ua

З нетерпінням чекаємо Тебе,молодого, активного, позитивного та готового до самовдосконалення! ;) 5 вересня о 19.00 за адресою О. Гончара 33 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.