bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Книжкові канікули в Інтернеті
09.06.2011

Програма здійснюється у рамках реалізації проекту «Від книги - до комп’ютера, від комп’ютера - до творчості», основа якого використання можливостей комп’ютерної техніки для занять з дітьми в бібліотеці (комп’ютер допомагає формуванню навичок читання - читання допомагає дитині освоювати новітні технології), використання нових технологій «on-line читання». Адже книга й Інтернет - це вікно в новий світ, це нове відкриття і пізнання.

Які світи відкриють цього літа наші діти? Це залежить тільки від їх вибору. Бібліотекарі включили в програму багато тем, і можна вибрати будь-яку. І тоді світ відкриється, а літо наповниться яскравими і незабутніми враженнями.

Умови Програми.

  1. Учасники програми зобов’язуються прочитати певну ними самими кількість книг (але не менше 6-ти) до 31 серпня 2011 року.
  2. Учасники роблять записи про книги в читацькому щоденнику. Записи повинні відображати ставлення учасника програми до прочитаних книжок.
  3. Кожен учасник програми готує підсумкову презентацію «Книжкові канікули в Інтернеті». Форма презентації може бути будь-який (виступ, медіа-презентація, відеоролик, фотозвіт, саморобка, малюнок і т.д.).
  4. Програма літнього читання триває до 31 серпня.
  5. У підсумковому конкурсі беруть участь ті читачі, які виконали умови програми і представили на розгляд журі свої читацькі щоденники і презентації не пізніше 15 вересня.
  6. Підсумки Програми будуть підведені на фестивалі творчості «Від книги - до комп’ютера, від комп’ютера - до творчості» 27 вересня 2011 року. Бібліотека, стилізована на час літніх канікул під книжкове інтернет-кафе, чекає своїх читачів.

Проект «Від книги - до комп’ютера, від комп’ютера - до творчості» реалізується в рамках соціальної програми «Територія РУСАЛу».

Контакти

  • Мурашко Дмитро
  • Фонд “Центр соціальних програм”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.