bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Європейський вимір соціальної безпеки: інструменти, проблеми, практика» (Маріуполь)
14.06.2018

Запрошуємо до участі в Круглому столі «Європейський вимір соціальної безпеки...», 21 червня 2018 року, Донецький державний університет управління (м. Маріуполь). Дедлайн подання тез - 20 червня 2018 року. Публікація - безоплатна. 

Jean Monnet Chair “Analisis and implementation of European experience in the area of democracy and governance in Ukraine” запрошують до участі в роботі Круглого столу “Європейський вимір соціальної безпеки: інструменти, проблеми, практика”, який відбудеться 21 червня 2018 р. в м. Маріуполі (Донецька область), ДонДУУ, вул. Карпінського, 58.  

За результатами роботи Круглогог столу планується видання збірника тез та матеріалів, вречення сертифікатів її учасникам. Публікація тез у PDF-форматі - безоплатна. Дедлайн подання тез - 20 червня 2018 р.

Мета Кргулого столу - обговорення проблем соціальної безпеки громадян в контексті національних інтересів та адаптації європейського досвіду з даного питання; презентація дослідницьких результатів роботи Кафедри Жана Моне у сфері вивчення європейської соціальної політики; дискусія щодо проектів соціальної безпеки у м. Маріуполі.

Тематичні напрями: 

1. базові напрями діалогу україна-ЄС на сучасному етапі: підтримка України у подоланні російської агресії та відновлення територіальної цілісності україни; реалізація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, гуманітарна допомога ЄС постраждалим від війни та ВПО.

2. Досвід європейських країн у захисті життєвво важливих інтересів людини, суспільства та держави від зовнішніх та внутрішніх загроз.

3. Соціальна безпека як складова національної безпеки. Безпечне місто.

4. Взаємодія органів державної влади та громадськості у подоланні загроз соціальній безпеці.

5. Євроатлантична інтеграція України як чинник національної безпеки.

Контакти

  • Никифоренко Андрій
  •  095-52-18-965
  • Донецький державний університет управління

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.