bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум локальних ініціатив 4ACTIVE (Одеса)
08.05.2018

ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» запрошує громадських активістів, представників органів місцевого самоврядування, депутатів з Одеси та громад Одеської області взяти участь у Форумі локальних ініціатив 4ACTIVE. Дедлайн - 13 травня 2018 року.

Форум відбудеться 15 травня 2018 року, з 11.00 до 17.00 (реєстрація з 10.30) у приміщенні Impact Hub Odessa, м. Одеса, вул. Грецька, 1а.

Форум проводить ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Експерти Асоціації вже більше 12 років допомагають активним людям успішно втілювати соціальні ініціативи у 18 регіонах України. Більше – на сайті http://samoorg.com.ua.

Форум збере однодумців, що впевнені, що участь громадськості є одним з головних факторів розвитку громад, особливо зараз, в умовах децентралізації.

Під час Форуму будуть підведені підсумки проекту «Школа громадської участі в Одеській області», а учасники розкажуть про власні ініціативи в громадах та обговорять, як посилювати співпрацю влади та громадськості, залучати додаткові ресурси для розвитку громад області та вирішення соціальних проблем. 

Учасники форуму:

  • Дізнаються про унікальні історії успіху міських та сільських громад двох областей, місцевих громадських об’єднань;
  • Дізнаються, як залучати ресурси для розвитку вашої громади, застосовувати інструменти громадської участі у місцевому розвитку.
  • Зможуть домовитися щодо майбутньої співпраці з іншими організаціями, активістами та громадами, обмінятися думками та контактами.
  • Отримають аналітичні дані від провідних експертів та практиків з питань місцевої демократії, громадської діяльності, децентралізації, розвитку громад;

Організатори відшкодовують витрати учасників з області на проїзд до Одеси та назад (за наявності білетів).

Зацікавлені взяти участь у Форумі мають заповнити онлайн-форму.

Заявки на участь приймаються до 13 травня 2018 року. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.

Контактна особа: Анна Трепалюк, тел. (097) 481-17-27, e-mail: [email protected].

 

Контакти

  • ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • (097) 481-17-27
  • https://www.facebook.com/anna.trepalyuk

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.