bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська конференція «Альтернативні інструменти Громадського бюджету» (Кременчук)
15.01.2018

26/01/2018 з 10:30 до 16:30 у конференц-залі ТРК «Європа» (вул. Соборна, 7, м. Кременчук) відбудеться всеукраїнська конференція «Альтернативні інструменти Громадського бюджету».

До участі у всеукраїнській конференції «Альтернативні інструменти Громадського бюджету» запрошуються:  представники муніципалітетів, активісти, експерти, які вже втілюють або планують втілювати бюджети участі у своїх населених пунктах.

Під час конференції будуть представлені інструменти для просування  бюджету участі у громадах, що були напрацьовані в рамках проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м.Кременчука».

Реєстрація участі у конференції є обов’язковою  до 15:00 години 21.01.2018 за посиланням: https://goo.gl/jxvePp

Участь у конференції безкоштовна. Організатори забезпечують харчування протягом робочого дня та роздаткові матеріали. Учасникам з інших міст можуть бути компенсовані транспортні витрати (не більше 500 грн.).

Проект «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м.Кременчука» покликаний покращити інформування і залучення громади м. Кременчука до процесу реалізації Громадського бюджету 2017 року, забезпечити прозорість та відкритість цього процесу, його зрозумілість пересічним мешканцям.

Контакти

  • Контактна особа: Ірина Каць
  •  +380681646362
  •  [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.