bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція «Креативні методи профілактики торгівлі людьми»
06.06.2017

Громадська організація «Альянс за громадянські права» за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні проводить міжнародну конференцію «Креативні методи профілактики торгівлі людьми». Дедлайн - 10 червня 2017 р.

Основною метою заходу є створення міжнародного майданчику для обміну досвідом та поширення кращих практик, напрацьованих громадськими організаціями України, Молдови, Румунії та Німеччини з профілактики торгівлі людьми, а також визначення шляхів міжнародної співпраці між організаціями України, Молдови та Румунії, та внутрішньої української співпраці між учасниками конференції шляхом розробки сумісних активностей.

До участі запрошуються представники громадських організацій, активісти, ЗМІ, держслужбовці, які працюють в тематиці профілактики торгівлі людьми.

Конференція буде походити у м. Ірпінь (Київська область) 19-22 червня 2017 року.

Участь у конференції  є безкоштовною. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, проживанням, харчуванням. Компенсація проїзду буде можливою тільки за наявністю оригіналів квитків  в обидва боки.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 10 червня 2017 року. Про результати відбору буде повідомлено 12 червня 2017 року на електронну адресу кандидата.

З додатковими питаннями та коментарями звертатися до координатора заходу Наталі Семиволос за електронною адресою – [email protected].

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.