bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практична конференція молодих учених та аспірантів
05.05.2017

Конференція Наука державного будівництва та місцевого самоврядування на етапі модернізації української державності» відбудеться 19 травня 2017 року на базі Науково-дослідного інституту державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України за адресою м. Харків, вул. Чернишевська, 80. Дедлайн - 12 травня 2017 р.

В процесі конференції планується обговорення актуальних проблем державного, регіонального та муніципального управління в Україні, зокрема проблематики удосконалення правових основ діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, форм безпосередньої демократії на загальнодержавному та місцевому рівнях, імплементації європейських стандартів, питань децентралізації влади, тощо.

До участі в конференції запрошуються молоді вчені, аспіранти та здобувачі в галузі державного будівництва та місцевого самоврядування.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

Вартість розміщення публікації у збірнику - 100 грн.

Інформація щодо платіжних реквізитів та вимог до оформлення наявна у додатку (інформаційному листі).

Для участі у конференції необхідно до 12 травня 2017 року надіслати на електронну адресу ([email protected] або [email protected]) : а) тези доповіді (українською, англійською чи російською мовою); б) скан або фото квитанції/чеку про оплату внеску.

Координатор:

Петришин Олег Олександрович,

Телефон: (066) 086-15-06.

e-mail:  [email protected] [email protected] 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.