bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга Глобальна Конференція «Розбудова громадянської довіри через відкритість та залученість»
04.05.2017

Запрошуємо до участі у презентаційній сесії «Демонстрація нових технологій», яка відбудеться в рамках другої Глобальної конференції відкритості органів законодавчої влади, яку прийматиме Верховна Рада України у Києві 20 травня 2017 року. Дедлайн - 10 травня 2017 р.

Окрім досягнень Верховної Ради України на шляху до відкритості, конференція презентує увазі учасників широкий спектр світових практик та досвіду. Учасники події, серед яких парламентарі  та представники громадянського суспільства з більше 50 країн, відповідно до тематики конференції, а саме - побудови довіри до органів законодавчої гілки влади - обговорять питання, що стосуватимуться міжнародного досвіду та прийнятих стандартів щодо інновацій в законодавчому процесі, доступності парламентських даних, прозорого бюджетування та законодавчої етики.

Під час сесії «Демонстрація нових технологій» парламенти та організації громадянського суспільства матимуть можливість представити свої технології та онлайн-інструменти, що сприяють відкритості органів законодавчої влади та залученості громадян. Сесія відбудуться 20 травня з 11:00 до 11:45 у форматі інформаційного ярмарку, де кожна установа зможе продемонструвати свої технологічні продукти на окремий стійці, з використанням як роздаткових матеріалів, так і комп’ютерних презентацій.

Зверніть увагу, що у звязку з обмеженим простором для проведення заходу, організатори залишають за собою право провести відповідний відбір організацій на підставі їх досвіду у виробленні нових технологій та інструментів співпраці з Верховною Радою України, а також ресурсів, які заплановано представити на заході.

Запрошуємо зареєструватися на участь (https://goo.gl/forms/C1gTx8CgjqlZxzoP2) у презентаційній сесії до 10 травня. Дякуємо за Вашу зацікавленість у діяльності Партнерства «Відкритий уряд», Робочої групи з законодавчої відкритості та Ініціативи «Відкритий парламент».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.