bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум благодійників «Cоціальні інновації: нові рішення старих проблем» (Київ)
25.11.2016

До 30 листопада 2016 року надішліть моделі інноваційних рішень у соціальній сфері - станьте спікером IX щорічної Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Cоціальні інновації: нові рішення старих проблем» (16 лютого 2017, Київ).

Це найпотужніша подія року для сектору благодійності. 

Ви можете розповісти як про український, так і про зарубіжний досвід.

Як подати заявку

Заповніть заявку на подання кейсу для участі в конференції та надішліть її на адресу оргкомітету конференції [email protected] до 30 листопада 2016 р. Анкета побудована так, що сама підкаже Вам, як описати кейс. Результати розгляду заявок будуть поширені до 15 січня 2017 р. Авторам кейсів, відібраних оргкомітетом, будуть запропоновані різні формати участі у конференції.

Приклади соціальних інновацій 

Це нова для України тема, тому наведемо кілька успішних зарубіжних прикладів. Одним із напрямків розвитку соціальних інновацій є соціальне підприємництво (http://www.ufb.org.ua/events.htm?id=929).

У Німеччині понад 100 тисяч соцпідприємств, які не лише віддають значну частку прибутку благодійним організаціям на подолання конкретних проблем, а й самою своєю роботою несуть ці зміни. 

3D Переробка сміття

Підприємство виробляє волокна для 3D друку з пластикових відходів, що сприяє працевлаштуванню жінок-мігрантів і їхній професійній підготовці. Це також допомагає зменшити кількість пластикових відходів і сприяє переробці, а спалюванню ресурсів. 

Stich by Stich

Заручившись допомогою жінок-біженців, які є професійними кравчинями, цей проект спрямований на створення майстерні з пошиття, яка здатна запропонувати швидке і ефективне серійне виробництво в малих масштабах для нових місцевих модних марок.

MealSaver

Мобільний додаток, що об’єднує гастрономію зі споживачем у боротьбі з харчовими відходами. Партнери програми пропонують свої надлишки продуктів за мінімальною ціною.

Існуюють фантастичні приклади міжсекторних соціальних інновацій, коли у розв’язанні проблеми на новому рівні беруть участь держава, бізнес, місцеві громади і третій сектор.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.