bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Перспективи розвитку інтерпретації природної та культурної спадщини» (Київ)
02.10.2016

Громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля» у партнерстві з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління запрошують Вас взяти участь у круглому столі «Перспективи розвитку інтерпретації природної та культурної спадщини в Україні», що відбудеться 3 жовтня 2016 р. з 10:00 до 13:00 за адресою: Креативний простір HUB 4.0 (м. Київ, Ярославський провулок, 1/3).

Інтерпретація  - це процес  комунікації, який встановлює емоційні і інтелектуальні зв'язки між інтересами аудиторії і смислами, притаманних ресурсу.

Метою заходу є:

  • знайомство з новими підходами до еколого-просвітньої діяльності в установах ПЗФ, музеях, ботсадах та зоопарках;
  • формування української когорти інтерпретаторів природи;
  • залучення українських фахівців до міжнародної спільноти з інтерпретації природної та культурної спадщини.

Ключовими доповідачами на Круглому столі виступатимуть експерти з Національної Асоціації Інтерпретаторів та Лісової агенції США, Центру агро- та екотуристичного розвитку Республіки Білорусь та провідні українські спеціалісти.

Національна асоціація по інтерпретації (NAI) - це некомерційна професійна організація, що займається просуванням інтерпретації спадщини, в даний час обслуговує близько 5000 членів в Сполучених Штатах, Канаді, і більше тридцяти інших країн. Інтерпретатори спадщини працюють в парках, музеях, центрах природи, зоопарках, ботанічних садах, акваріумах, історичних і культурних об'єктах та тематичних парках.

Організатори Круглого столу

Контактна особа: Наталія Гудкова

Email: [email protected], тел: (093) 646-86-35

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.