bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Житомирі відбудеться зустріч з представниками міжнародних програм розвитку бізнесу
13.06.2016

У середу, 15 червня 2016 року, вперше у Житомирі відбудеться велика об’єднана спільна зустріч представників 4-ох (німецької, голландської, швейцарської та італійської) міжнародних програм розвитку бізнесу з керівниками підприємств, установ та організацій, менеджерами різних ланок та підприємцями міста і області.

Тема зустрічі: «Програми Senior Expert різних Європейських країн – ефективний інструмент розвитку українського бізнесу. Як скористатися грантовою програмою?».

Мета зустрічі – ознайомити представників бізнесу, установ та організацій Житомира і області з можливостями, які надають програми міжнародної підтримки, а також надати покрокові інструкції щодо участі у таких міжнародних програмах. В ході зустрічі учасники матимуть змогу отримати детальну інформацію щодо дії програм, особливостей реалізації у розрізі сфери діяльності підприємства, установи, організації, а також зможуть отримати консультацію та фахове експертне роз’яснення щодо подання документів на участь у програмі.

Організатор заходу – Фонд громади Житомира (http://bit.ly/1UuZ6oj) у співпраці із департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради і Торгово-промисловою палатою України (http://www.ucci.org.ua/ua/main.html).

Дата проведення – 15 червня 2016 року. Захід відбудеться у готелі “Reikartz” (майдан Замковий 5/8, м. Житомир). Початок заходу об 11:00. Тривалість - 2-2,5 години.

Основні вигоди та можливості участі у програмах SeniorExpert: підвищення кваліфікації спеціалістів та керівного складу підприємств (установ, організацій); розробка маркетингових стратегій та збуту продукції; оптимізація технологічних процесів; покращення захисту навколишнього середовища та охорони праці; менеджмент якості; модернізація; налагодження співпраці із іноземними партнерами тощо.  

Для участі у заході необхідно заповнити онлайн анкету або зареєструватися за тел.: (097) 294-37-53, (0412) 46-10-86, (093) 718-64-27, або надіслати підтвердження на e-mail: [email protected].

Спікери:

  • Мартін Ройтер, представник програми SES при Торгово-промисловій палаті України (м. Київ).
  • Юрій Трачук, локальний представник PUM в Україні (м. Рівне).
  • Ірина Ковтун, координатор програм в Україні Swisscontact Senior Experts Corps і Volontari Senior Professionali (м. Харків).
  • Віталій Покляченко, директор ТОВ “Магія комфорту” (м. Житомир).
  • Петро Михайленко, заслужений машинобудівельник України, директор «Bratslav» (м. Вінниця).

 Довідка:

«Senior Experten Service» (Служба Старших Експертів, SES) – це фонд німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у становленні економіки, освіти і соціальної сфери)  в багатьох країнах світу. 

«PUM» (Досвідчені Експерти із Нідерландів) – некомерційна організація, фінансована Урядом і Союзом Підприємців Голландії, що надсилає голландських експертів, які консультують українські компанії, виступають ініціаторами змін в культурі підприємницької діяльності, допомагають у визначенні «больових точок» компаній і підказують варіанти вирішення проблем.

«SWISSCONTACT» (Швейцарський Корпус Експертів) благодійна агенція, яка підтримує приватні, державні та добровільні організації. Місія діяльності – надання  підтримки організаціям, що працюють в площині подолання кризи через економічний та соціальний розвиток.

«VOLONTARI SENIOR PROFESSIONALI»італійська програма професійної підтримки бізнесу.

Контакти

  • Фонд громади Житомира
  • [email protected]
  • (097) 294-37-53
  • (0412) 46-10-86
  • (093) 718-64-27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.