bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершується реєстрація на участь у конференції «Technology for Social Good» (Брюссель)
03.06.2016

Конференція «Technology for Social Good», що відбудеться 13 червня 2016 року в Брюсселі (Бельгія), надасть учасникам унікальну можливість визначити способи, за допомогою яких донори, політики, представники неурядових організацій і корпорацій можуть спільно працювати над технологічними рішеннями для збільшення соціального впливу по всій Європі.

Конференція «Technology for Social Good» проводитиметься у приміщенні Європейського соціально-економічного комітету та організовується мережею TechSoup Європа у партнерстві з компаніями Assifero, DAFNE, Reves і Iris Network.

Під час події обговорюватимуться тренди соціальних технологій і можливості подальшої співпраці, а також демонструватимуться приклади успішно реалізованих проектів.

Три паралельні робочі групи – Technology for Civic Engagement, Social Innovation, CSR for What? – дадуть учасникам змогу взяти участь у широкому обговоренні заявлених тем із іншими зацікавленими сторонами. Це простір, який дозволить підняти важливі питання, а також вивчити напрямки і можливості майбутньої співпраці.

До участі у заході запрошуються представники неурядових організацій, громадські діячі, європейські корпоративні ІТ організації, місцеві органи влади, фонди та інші представники європейського громадянського суспільства.

Реєстрація триває до 3 червня 2016 року включно за посиланням.

Детальнішу інформацію про конференцію «Technology for Social Good» разом із програмою заходу ви можете знайти за посиланням або в прикріпленому нижче документі.

Довідково

Мережа TechSoup спрямовує свою діяльність на підтримку зростання і стабільності організацій громадянського суспільства за допомогою розумного використання інформаційних і комунікаційних технологій. Мережа TechSoup в Європі складається з 28 організацій громадянського суспільства, охоплюючи 48 країн (в тому числі всі 28 країн-членів ЄС) та обслуговуючи спільноту, що нараховує більше 250 000 зареєстрованих і перевірених організацій громадянського суспільства по всьому європейському регіону. Ресурсний центр ГУРТ є партнером Мережі TechSoup з поширення пільгового програмного забезпечення для неприбуткових організацій в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.