bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум персональної демократії в Україні (Київ)
26.05.2016

Форум персональної демократії в Україні відбудеться 22 червня 2016 року в домі культури та освіти «Майстер Клас» (м. Київ, вул. Лаврська 16). На Форумі персональної демократії в Україні пропонується обговорити український та міжнародний досвід зі створення інноваційних громадських проектів та ініціатив.

Цікавишся сучасними технологіями? Вболіваєш за розвиток демократії та вважаєш, що громадськість має бути ініціативною? Слідкуєш за інноваційними проектами та хочеш отримати інсайдерську інформацію про їх створення та функціонування? Якщо так, і ти можеш продовжити цей список низкою власних питань, що стосуються  використання технологій у розбудові демократії та участі у цьому процесі громадського сектору, тоді завітай на Форум персональної демократії в Україні. 

Захід відбудеться 22 червня 2016 року в домі культури та освіти «Майстер Клас» (м. Київ, вул. Лаврська 16). На Форумі персональної демократії в Україні пропонується обговорити український та міжнародний досвід зі створення інноваційних громадських проектів та ініціатив,  основаних на використанні технології, метою яких є підвищення відкритості, прозорості та демократичності влади, залучення суспільства до прийняття державних рішень. Учасники говоритимуть про відкритість та співпрацю – ключові цінності сучасної демократії.

Конференція включатиме три панелі виступів та обговорень. Зокрема, говоритимемо про відкриті дані, електронне врядування, розумні міста, цифрову журналістику.

З повною програмою Форуму можна ознайомитись за посиланням: http://goo.gl/HX83fr

Для участі у дискусіях Форуму необхідно попередньо зареєструватися.

Останній день реєстрації 8 червня 2016 р.

Подарунок для зацікавлених з регіонів України - організатори пропонують гранти на відшкодування проїзду та харчування.

Організатори: TechSoup Europe, ePaństwo Foundation, Громадянська мережа ОПОРА. 

Партнери: Hromadske.TV, Програма розвитку ООН.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.