bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл з обговорення процесів очищення влади та судової системи (Львів)
14.03.2016

Запрошуємо до Львова всіх небайдужих до процесу очищення влади – юристів, правозахисників, громадських активістів взяти участь в обговоренні поточного стану очищення влади та судової системи, пошуку ефективних інформаційних каналів для поширення інформації про люстрацію, обговорення шляхів залучення більшої кількості небайдужих громадян до моніторингу процесів люстрації в регіонах.

Захід відбудеться 23 березня 2015 року у місті Львові у конференц-залі готелю «Дністер», за адресою: м. Львів, вул. Яна Матейка, 6.

Початок заходу о 10:30, закінчення орієнтовно о 15:30.

Проїзд до місця проведення заходу та в зворотному напрямку буде відшкодовано в рамках вартості купейного квитка потяга, або автобусного квитка.

На учасників чекає смачна кава та цікаве спілкування.   

Для участі в заході прохання реєструватися до 19 березня 2016 року, заповнивши реєстраційну анкету за наступною адресою: http://goo.gl/forms/N9HdRNLtw1

Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правої допомоги» проводить кампанію в західних областях України з інформування широких верств населення щодо процесів очищення влади та судової системи. Метою цієї діяльності є донесення до представників найрізноманітніших верств населення основних положень Законів України «Про очищення влади», «Про забезпечення права на справедливий суд», позиції Європейської комісії за демократію через право щодо люстрації в Україні.

Основним меседежем інформаційної кампанії є те, що люстрація має відбуватися виключно в рамках чинного законодавства, а будь-які незаконні дії щодо впливу на суд чи органи державної влади нічого спільного з люстрацією не мають.

Контакти

  • БО«Всеукраїнська коаліція з надання правої допомоги»
  • +38(096)7450516
  • +0382-72-01-95
  • +38(067)3801440

Коментарі

Олександр Малицький   2952 дні тому   #  

Могу ли я расчитывать на возмещение проезда через Киев, где необходимо решить некоторые важные вопросы?
Анкету я уже отправил
С уважением, Александр Малицкий, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
Беседін Руслан Юрійович   2951 день тому   #  

Количество мест ограничено?
С уважением Беседин Руслан, 098-429-40-93

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.