bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Як створити успішний онлайн-курс», Київ
02.02.2016

11-12 лютого 2016 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбудеться конференція «Як створити успішний онлайн-курс», яку організовує Prometheus.

Захід буде присвячено практичним питанням створення масових відкритих онлайн-курсів (МВОК). Участь в конференції допоможе розібратися у всіх нюансах формату масового відкритого онлайн-курсу, зрозуміти чи потрібно вам і вашій організації створювати власний МВОК та надасть інструкції щодо створення якісного онлайн-курсу.

З доповідями та майстер-класами виступлять співзасновники української платформи масових онлайн-курсів Prometheus, а також викладачі онлайн-курсів, що вже зібрали десятки тисяч слухачів!  

Конференція буде проходити два дні:

  • 11 лютого з 11.00: виступи запрошених спікерів, майстер-класи, серії запитань та відповідей і активне спілкування доповідачів з гостями конференції.
  • 12 лютого з 11.00: обговорення перспектив використання масових відкритих онлайн-курсів в Україні у форматі круглого столу.                                                       

Конференція буде цікава:

  • Викладачам університетів, вчителям та фахівцям, що бажають створити масовий відкритий онлайн-курс самостійно або в рамках їх організації чи компанії.
  • Менеджерам громадських організацій, урядових установ та компаній, що потребують ефективного інструменту для швидкого поширення знань та навичок і хочуть зрозуміти чи підходять масові онлайн-курси для реалізації цього завдання.
  • Всім зацікавленим в інноваціях в освіті.

Участь в конференції безкоштовна, але передбачає обов’язкову реєстрацію онлайн.

Зверніть увагу: кількість місць обмежена, тому, якщо ви твердо вирішили взяти участь в конференції, рекомендуємо реєструватися заздалегідь!

Всю актуальну інформацію щодо конференції ви завжди зможете знайти тут - http://prometheus.org.ua/mooc_conference

Також, нагадаємо, що на Prometheus вже відкрито реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Як створити масовий відкритий онлайн-курс» - реєстрація.

Конференцію «Як створити успішний онлайн-курс» організовано в межах грантової програми «Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Supported by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

Головний партнер проекту - Київський національний університет імені Тараса Шевченка. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.