bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців»
22.05.2015

«29» травня 2015 року о 09.30 в приміщенні конференц-зали «ВолиньМедіа» (м. Луцьк, вул. Ковельська, 2, 4-ий поверх, офіс 7) відбудеться круглий стіл на тему «Перспективи покращення громадського контролю за веденням Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

В ході круглого столу обговорюватимуться основні аспекти розвитку Державного реєстру, міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів. Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: Які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?

  Також будуть обговорюватись наступні питання:

- Обговорення проблеми ідентифікації в Україні в широкому контексті, а також конкретних ідентифікаторів, які мають або можуть бути відкритими у Державному реєстрі виборців.

- Запровадження ідентифікаційної картки громадянина України: крок до електронного голосування, дистанційного управління виборцем своїми персональними даними.

- Сприяння реєстрації переселенців, з метою їх участі у голосуванні під час місцевих виборів.

До участі в обговоренні оптимальної моделі роботи Державного реєстру виборців України запрошуються представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники влади, громадські організації, політичні партії, ЗМІ та всі зацікавлені в темі дискусії.

Контактна особа:

Юлія Струпок (тел.: 095 897 44 23, e-mail [email protected])

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.