bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Громадський контроль за веденням Державного реєстру виборців»
05.05.2015

14 травня 2015 року о 10.30 в приміщенні Полтавської філії Суспільної служби України, м.Полтава,  вул.Соборний майдан 15 відбудеться громадське обговорення проблем, пов’язаних з контролем за Державним реєстром виборців.

Всеукраїнська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив» в рамках роботи інформаційно-просвітницької кампанії «Кожен голос важливий» проводить Круглий стіл «Перспективи покращення громадського контролю за веденням  Державного реєстру виборців України напередодні виборів до місцевих рад».

Одним з основних завдань зустрічі є обговорення питання відкритості Державного реєстру та контролю за складанням списків виборців: Які персональні дані Державного реєстру виборців повинні бути відкритими для суб’єктів виборчого процесу та яким чином це можливо забезпечити?

Експерти представлять міжнародні практики публічного контролю за веденням реєстрів виборців, ідентифікації громадян,  електронного голосування.

Також будуть обговорюватись наступні питання:

Запровадження ідентифікаційної картки громадянина України: крок до електронного голосування, дистанційного управління виборцем своїми персональними даними.

Чи потрібно сприяти реєстрації переселенців, з метою їх участі у голосуванні під час місцевих виборів.

До участі в обговоренні оптимальної моделі роботи Державного реєстру виборців України запрошуються представники органів ведення Державного реєстру виборців, представники влади, громадські організації, політичні партії, ЗМІ та всі зацікавлені в темі дискусії.

Контакти

Коментарі

Віктор Шаховський   3267 днів тому   #  

З 1996 року я приймав участь у всіх виборчих компаніях, і на посаді начальника партійного виборчого штабу, і спостерігача, і кандидата у депутати місцевих рад, 2 рази був обраний депутатом селищної ради. За всі ці виборчі компанії особисто зафіксував до 50 порушень, але ніхто не покараний. Подаєш в окружну акт про порушення, його голосуванням відмовляються розглядати на засіданні, суд виносить рішення "посварити пальчиком". І поки не буде дійсно відповідальності за порушення, увесь цей контроль потрібен лише для піару перед іноземцями. Конкретно по Державному реєстру виборців, на кожних виборах на кожній з виборчих дільниць десятки помилок з боку держреєстру.Ніхто не покараний. А тоді, хто найбільші фальсифікатори, це влада, а держреєстр виборців підпорядковано адміністраціям.

  •   Пiдписатися на новi
Ігор Алексєєв   3265 днів тому   #  

Непокаране зло зростає!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.