bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Перспективи взаємодії влади та громадськості в Донецькій області в нових умовах»
18.12.2014

23 грудня 2014 р. у місті Краматорськ відбудеться загальнорегіональна конференція «Перспективи взаємодії влади та громадськості в Донецькій області в нових умовах». Захід проводиться Донецькою обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» за сприяння Донецької облдержадміністрації та Посольства Німеччини в Україні.

Програма конференції включає експертне та громадське обговорення першочергових кроків влади та громадськості зі стабілізації ситуації в регіоні, визначення пріоритетних напрямків удосконалення інформаційної політики, посилення взаємодії влади і громадськості навколо актуальних проблем розвитку регіону.

Враховуючи військово-політичну ситуацію в Донецькій області, відновлення повноцінного діалогу між різними суспільними сегментами щодо майбутнього регіону залишається актуальною задачею. До участі в конференції запрошені голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Міністр інформаційної політики Юрій Стець, Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, представники загальнонаціональних та місцевих неурядових організацій. Представники центральних та регіональних органів влади стануть ключовими спікерами у тематичному блоці конференції «Пріоритети державних та регіональних органів влади із стабілізації ситуації в Донецькій області та подальшого розвитку регіону. Інформаційна політика в регіоні». Представники місцевих неурядових організацій та посадові особи Донецької облдержадміністрації обговорять стан взаємодії влади і громадськості в умовах надзвичайних викликів для розвитку регіону та узгодять першочергові кроки із посилення відповідної співпраці. Важливою темою обговорення стане залучення зовнішніх ресурсів для реалізації спільних проектів влади та громадськості Донецької області, до якого запрошені представники національних та міжнародних донорських організацій, представники міжнародних організацій та дипломатичних представництв.

У разі Вашої зацікавленості просимо надіслати нам заповнену заявку на участь (додається окремим файлом) до 18.00 20 грудня за електронною адресою: [email protected]. У зв’язку із обмеженою кількістю учасників, організатори будуть застосовувати конкурентний підхід до визначення запрошених. Після підтвердження Вашої участі буде надіслано програму конференції.

Контакти

Коментарі

Євгенія Сидорчук   3405 днів тому   #  

Актуальна тема для конференції.
Якби ще влада активніше взаємодіяла з громадскістю і в інших облостях України.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.