bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Свобода слова в Україні: нові реалії та старі проблеми»
10.12.2014

15 грудня 2014 року відбудеться прес-конференція, присвячена стану свободи медіа в Україні. Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» представить  результати останнього заміру Індексу свободи медіа в країнах Східного партнерства.

Учасники прес-конференції поділяться своїми міркуваннями щодо таких тем:
•    Свобода медіа в Україні після «перезавантаження влади»: загрози та можливості;
•    Нові методи боротьби з незалежними журналістами в Білорусі та Азербайджані;
•    Грузія vs. Молдова: хто попереду?

Запрошуємо журналістів відвідати:
Що? Прес-конференцію  
Коли? 15 грудня, 12:00-13:00
Де? Інформагентство «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, 2 поверх)

У прес-конференції візьмуть участьЮргіс Вілчінскас, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні, Вікторія Сюмар, голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, Наталя Лігачова, голова правління ГО «Телекритика», Наталія Сад, координатор проекту, МГО «Інтерньюз-Україна», Анатолій Марциновський, редактор сайту mediafreedomwatch.org, Андрій Кулаков, програмний директор МГО «Інтерньюз-Україна»

З питань акредитації, будь ласка, звертайтесь до Наталії Сад за тел. 050 930 84 39, [email protected]. Акредитація триває до 21:00 12-го грудня.

Довідка: 

Проект «EaP East Media Freedom Watch. Моніторинг свободи медіа країн Східного партнерства» покликаний сприяти захисту свободи слова та медіа у країнах шістки шляхом підвищення обізнаності громадськості на регіональному та міжнародному рівнях щодо ситуації зі свободою ЗМІ та журналістів регіону. Проект реалізується МГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Європейського Союзу та у співпраці з провідними медійними неурядовими організаціями: Єреванським прес-клубом (Вірменія), Союзом журналістів «Єні Несіл» (Азербайджан), Асоціацією «Зелена Хвиля» (Грузія), Центром незалежної журналістики (Молдова) та партнерами із Білорусії. Більше про проект http://mediafreedomwatch.org/ru/.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.